Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşi bıraktım...

Pýrokþi

Öne çıkan mesajlar

2 senedir aralıksız çalıştığım iş yerinden bugün itibari ile ayrıldım. Sebebi aynı ofiste biri muhasebe diğeri reklam ajansı olmak üzere 2 iş olması ve benim her iki iş içinde koşturmam.

Büroda benden başka bide muhasebeci vardı çalışan ama o da 58 yaşında, pek fazla bilgisayar işlerinden anlamıyodu. Beyanname gönderme vs. işlerle sadece ben ilgileniyodum. Evrak toplama, para toplama gibi işler için müşterileri de ben geziyodum. Patronda hem kendi işleri hemde reklamcılık işleri ile ilgili beni koşturuyodu ve daha fazla dayanamadım. Ayrılma sebebim para değildi ama aldığım parada çalışmamın karşılığı değildi.

Patronumla dün vedalaştım ve resmen iç çekerek ağladı adam. Hiç beklemiyodum ağlamasını çok üzüldüm. Şimdi de kendimi kötü hissediyorum :(
Sosyal ağlarda paylaş

Para değildi işte sebebim, ekonomik durumu zaten gerilemekte olan birinden bide zam isteyemezdim. iş yerinde çok yalnızdım, sıkıldım.

Bir çok şeyin sorumluluğu benim üstümdeydi. Onu takip et şunu takip et, bu müşteriden ne kadar alacak var? bunlar vergisini yatırdı mı? Müşteriler arıza çıkarır ödemedikleri paraları biz ödemişdik derler. Ocak da bana yardımcı olacak birini daha almasını söylemiştim, tamam bakıcam demişti. Kaç ay geçti kimse gelmedi.
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun , umarım herşey daha iyi olur senin için, iki işle birden uğraşmaktan belki yorulmuş olabilirsin ama farklı işlerin süreçlerini yaşadığın için bu sonraki işlerinde ve kariyerinde çok faydalı olacak biliyorsun dimi.. bu yaşlarda yorulmak lazım...

mahalleyi süpürdükten sonra mahalleye muhtar oldun mu daha iyi muhtar olursun..
Sosyal ağlarda paylaş

Ocak ayında söyledim, sonra aralıklarla bunu söylemeye devam ettim mayıs başında haziran başında çıkacağımı söyledim. haziran geldi. Haziran sonuna kadar bi organizasyon işi vardı, o iş varken bırakma dedi, peki dedim temmuz başında çıkıcam ama beni temmuza katma dedim. Yeterli değil mi?

Bide yarım hiç bir iş bırakmadım, bugün muhtasar beyannamelerini kestim. yokluğumda işleri kolaylaşsın diye.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...