Pýrokþi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 2 senedir aralıksız çalıştığım iş yerinden bugün itibari ile ayrıldım. Sebebi aynı ofiste biri muhasebe diğeri reklam ajansı olmak üzere 2 iş olması ve benim her iki iş içinde koşturmam. Büroda benden başka bide muhasebeci vardı çalışan ama o da 58 yaşında, pek fazla bilgisayar işlerinden anlamıyodu. Beyanname gönderme vs. işlerle sadece ben ilgileniyodum. Evrak toplama, para toplama gibi işler için müşterileri de ben geziyodum. Patronda hem kendi işleri hemde reklamcılık işleri ile ilgili beni koşturuyodu ve daha fazla dayanamadım. Ayrılma sebebim para değildi ama aldığım parada çalışmamın karşılığı değildi. Patronumla dün vedalaştım ve resmen iç çekerek ağladı adam. Hiç beklemiyodum ağlamasını çok üzüldüm. Şimdi de kendimi kötü hissediyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ah bende bıreaksam bu takım elbiseden nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 zam filan isteseydin? karsılıgını almak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Para değildi işte sebebim, ekonomik durumu zaten gerilemekte olan birinden bide zam isteyemezdim. iş yerinde çok yalnızdım, sıkıldım. Bir çok şeyin sorumluluğu benim üstümdeydi. Onu takip et şunu takip et, bu müşteriden ne kadar alacak var? bunlar vergisini yatırdı mı? Müşteriler arıza çıkarır ödemedikleri paraları biz ödemişdik derler. Ocak da bana yardımcı olacak birini daha almasını söylemiştim, tamam bakıcam demişti. Kaç ay geçti kimse gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 geçmiş olsun , umarım herşey daha iyi olur senin için, iki işle birden uğraşmaktan belki yorulmuş olabilirsin ama farklı işlerin süreçlerini yaşadığın için bu sonraki işlerinde ve kariyerinde çok faydalı olacak biliyorsun dimi.. bu yaşlarda yorulmak lazım... mahalleyi süpürdükten sonra mahalleye muhtar oldun mu daha iyi muhtar olursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 isten oyle cat diye cikilir mi yahu, o adam napicak simdi, elemani yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 geçmiş olsun, hayırlı olsun vs. çat diye çıktıysan ayıp etmişsin ama vicdan azabı çekmelisin şimdi üzgünüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 istifasını vermiş galiba, hemen nereye ayrılıyor.. prd bırakıp gitmişşin, haketena yıp etmişsin, ben part time çalıştığım işten bile başka bir iş bulduğum halde sene sonu kapanış var diye çekip gitmedim.. hiç etik değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Off patronun ağlaması. ayrıca ekonomik durumu geriliyen bi patronun ağlaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 evet pat diye çıkman iyi olmamış.. 1 aya kadar çıkacağını söyleyi padama da eleman bulması için zaman vermeliydin bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ayıp olmuş biraz. :) durumun sıkışık değilseydi çok, biraz zaman tanımalıydın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 eleman bulana kadar çıkmasaydın, adam ne yapsın şimdi ? çok ayıp valla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarekc Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 çok ayıp etmişsin çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 paticik powa. adam yarın gidip aynı işe girerse şaşırmam :D bence girmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 bence de git bi müddet dur. en azından 1 ay daha takıl, adam da eleman baksın kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Ocak ayında söyledim, sonra aralıklarla bunu söylemeye devam ettim mayıs başında haziran başında çıkacağımı söyledim. haziran geldi. Haziran sonuna kadar bi organizasyon işi vardı, o iş varken bırakma dedi, peki dedim temmuz başında çıkıcam ama beni temmuza katma dedim. Yeterli değil mi? Bide yarım hiç bir iş bırakmadım, bugün muhtasar beyannamelerini kestim. yokluğumda işleri kolaylaşsın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 haaa o zaman sorun yok.. yapacak bişe yok.. sne elinden geleni yapmışsın.. başta söyleseydin yüklenmezdik o kadar. herkes fail oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 o zaman tamam, ama is bulmadan cikmasaydin dicem simdi de, buldun mu yeni is? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 paticik seni affetti o zaman euh bundan sonraki mesleki hayatında başarılar diliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 daha iyi bir yerde daha iyi bir ucretle calisabileceksen iyi etmissin ancak tabi 2 senelik patronun ve guvenilir bir yer olsa gerek. sonucta is bulmakta kolay degil, issiz kalacaksan pek iyi bir karar olmamis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Hepinize teşekkür ederim :) Yok iş bakmadım, çok az dinleneyim de sonra bakarım. Dinlenmiyim mi yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 dinlen.. yaz da geldi. bi tatil yap.. iş bulursun o tecrübeyle çok rahat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Lan goth insan!!111 Büro ya hiç mi ugramadık sanki. Kaldı ki o vızvızla o kadar bile geçinmen iyiydi ben olsam döver ya da daha beterini yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 olm o sensin:) ben sabırlıyım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar