Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 inanası gelesiceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 lan, lan, resmen sazanmışım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 o hız bzm pcleri çökertirdi herhalde:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 valla şuaralar telekom süper canım iyi ce sapıttı net sabaha karşı bu saatte bile yabancı sitelere girerken zor açılıyo sayfalar. WoW zaten 1 haftadır gg telekom sayesinde saolsun yani baya iyileşti net :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 4mbit'leri 20mbitmi yaptılarki ehe :) fotoşop değil,arkadaşla hfs'den paylaşıyoruz arşivleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 OHA 120 LE CEKIYORUM !! yaşasın 1mbit oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 OHA İNANAMIYORUM DOWNLOAD YAPIYORDUM, Bİ BAKTIM İNTERNETİ DOWNLOAD ETMİŞİM BİLGİSAYARA! çevrimdışı takılıcam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 bende degısıklık yok sırketteki 2mbitte evdeki 1mbiti bilmiyorum ama bu hızda fark olan arkadaslar tarifelerini yazabılırlermı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 teorik olarak imkansiz 10 mbit cikmasi. zira adsl max 8mbit verebilir, o da cok mukemmel telefon hattiniz varsa ve santrale yakinsaniz mumkun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 bir hevesle girdim modeme, 1024/256 diyordu. oturdum yerime sessizce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar