Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Arkadaşlar çanakkaledeki savaşı konu alan 3 5 çizim yapmayı amaçlıyourm. Koydugum çalışma ilk denemem ve skeç çizimim diyebilirm. Tabletle tonladım. ileride koyacaklarım daha uzun sürede yapılmış ve tonlanmış işler olacak. Bu çalışmada epey hata var ama sizlerle paylaşıym dedim. bikaç tane daha koyacam 2 güne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 kişilerin suratlarındaki ifadenin daha sert ve ölüme meydan okurca olması daha anlamlı olur bence. çizimdeki, bana daha çok umutsuz ve üzgün bir surat gibi geldi. çanakkale savaşının ruhuna pek yakıştıramadım açıkcası. duyguları çizime nasıl dökebilirsin bilemiorum ama çizimi görünce ilk aklıma gelenler bunlardı. Onun haricinde güzel olmuş. ps: tabi bana böle gelmiş olabilir herkesin farklı bi çıkarımı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 umutsuz olmalarını özellikle yaptım . sonuçta aralarında subay yok. İfadesini özellikle öyle verdim .Fakat korkusuz bakışlar istiyorsan bidahaki yapıcagım subayları ve çavuşlarda bunu yakalayabilirsin. ^_^. SOnuçta erler yanlızken ve kafalarına bomba yağarken her zaman korkar ve umutsuzluga kapılır. Liderler ve başlarındaki çavuşlar korkusuzsa askerlerde gaza gelir sırtı dönük olan bi subay fakat ne yazıkki sırtını döndürdüm :P. bide tablete alışamadım karakalem çiziyorum şimdi onu koyacam yarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Çok ama çok güzel olmuş eline sağlık. Belki resimden anlayan arkadaşlar kusur bulabilirler ama sıradan bir göze çok hoş görünüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 teşekkür ederim. Aslında bu çalışmalara yeni başladım. keşke ilk trablusgarp savaşı ile başlasaydım diyorum. neyse bu sneakpeak olsun hehe. Genelde karakalemle gibi gözüküyor işleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 gayet hoş olmuş eline saglık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar