arcane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 yeni bir şarkı değil , yeni de öğrenmedim ama yeni yeni fazla dinleyip değerini anladım fear factory - what will become[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MilleR Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 herkesin kesinlikle dinlemesi gereken sarkı budur iste: Electric Six - Gay Bar harbi delikanlı sarkısıdır :P [Bu mesaj MilleR tarafından 16 February 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Empyrium - Midnight Moonlight[signature][hline]Mirage, 20 August 2003 10:06 tarihinde demiş ki: Bırakın abi DarQeR ile müzik konusunda tartışmayın yutar sizi. Adam müziğin ters taraftan tikisi olmuş eharf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikiyol Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 son zamanlarda dinledigim en guzel sarki puressence - india ama yani daha guzel busuru sarki var tabi ki yeni ogrendiklerimden bu geldi aklima simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cuttooth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Grandaddy-Miner At The Dial-A-View yeni dinledim o yüzdendir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar