Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Son zamanlarda dinlediginiz en guzel sarkı hangisi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Biraz muzik dinlemek istiyorum da eger birkac tavsiyede bulunursanız sewinirim...[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!
Mesaj tarihi:
tesekkurler baska warmı :)[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!
Mesaj tarihi:
opethin damnation
led zeppelinin remasters albümleri var güzel olarak
theatre of tragedynin cassandra diye şarkısı var(sözleri anlaması biraz kastı gerçi ama şarkı bayağa güzel)
diyecen ki "yav bunlar zaten eski eski adamlar/albümler"
valla ben yeni yeni keşfediyorum tavsiye ederim:)
ne varsa eskilerde var zaten peeeehh...:)[signature][hline]"127*625+3 işleminden elde edilen sayının 5 tabanındaki eşitinin rakamlarının toplamının 10 tabanındaki değeri kaçtır?"(Yaşasın ÖSS!)
Aşağıdakilerden hangisi en aşağıdadır?(Long live ÖSS!)
Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel
Mesaj tarihi:
dream theater - space dye vest[signature][hline]Don't Cause any Trouble.
TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki:

Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle.
Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki:
alayinizi operek uyandirayim..
Mesaj tarihi:
Dark Tranquillity - 22 Acacia Avenue son zamanlarda olmasada uzun zamandır :) ,[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır."
$aban matrix Revolutions
Recep Tayyip Ermetal

[Bu mesaj Deli333 tarafından 09 February 2004 21:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Sezen Aksu -
aç kalbini ben geldim , sıkı sıkı tut bırakma
zar zor yıktım duvarlarimi kıymetini bil birakma
bak yaldizlarimi doktum , actim kapılarimi gir iceri
gor parklarimi bahcelerimi........... diye gidiyo ben anlamam sarkisi cok guzel.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Mesaj tarihi:
Helloween - A Tale That Wasn't Right
Helloween - If I Could Fly[signature][hline]She cries her life is like
Some movie in black and white
Dead actors faking lines, over and over and over again she cries

Mesaj tarihi:
cogunu dinledim ve hepsini teker teker dinlemeye calısıyorum cogu cok guzel sagolun walla
winamp listemi cıkarcam biraz daha sarkı gelirse buraya :)[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!
Mesaj tarihi:
hepsini dinlicem kazaa baya doldu :)
daha soyleyebilirsiniz ama cekinmeyin :P ve cok saolun[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!
  • Yeni Oluştur...