hasansemre Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Bu Modem Küfrediyor Yaşanmış bu olayı şikayetçimiz Gökhan Olgun göndermiştir.Teşekkürler... Bilgisayar firmasına müşteri giriyor ve görevli ile dialog şöyle gelişiyor: Görevli : Buyurun efendim, nasıl yardımcı olabilirim? Müşteri : Dün aldığım modem arızalı çıktı. Paramı istiyorum. Görevli : Peki arızası nedir? Telafi edelim. Müşteri : Bu modem küfrediyor. Görevli : ??? Müşteri : Dava bile edebilirim. Görevli : Nasıl yani Müşteri : Nasıl olacak. bağlanıyorum, basbaya ana avrad küfrediyor. Görevli : Olamaz efendim Müşteri : Oluyo!!! (iyice kızmış) Görevli : Ama bu cihazın teybi hoparlörü filan yok. Müşteri : Oluyo diyosam oluyo işte Bu şekilde yaklaşık 10 dk. devam eden hararetli konuşma sonunda, iyice bağlantı-kullanım detaylarına filan inen görevli, sonunda 0 8222 XXX XX XX diye girmesi gereken bağlantı ayarlarında, vatandaşın 0 822 bölümünü yazmadığı, dolayısıyla alan numarasından sonraki numaranın isabet ettiği şanssız bir sabit telefon kullanıcısını bütün gece arayıp elektronik seslerle canından bezdirerek küfür ettirdiği; küfründe doğal olarak bilgisayarın hoparlöründen geldiği ortaya çıkıyor.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill...
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Haa ulan anlaşılmıyoki şimdi annadım:)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Bir topic açılıyor Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz! Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas... [Bu mesaj Chemical tarafından 16 February 2004 17:14 tarihinde değiştirilmiştir]
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Hehe ilginç..[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem) ///Paticik Fotoğrafcısı , Gereksiz işler müdürü///
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Ehe süper ya en çok şura komiğime gitti Görevli : Olamaz efendim Müşteri : Oluyo!!! (iyice kızmış)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 hehe çok güzel telefonu arıyomuş :)
cenx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 abi aynısı başıma geldi yaa ben daha modemi yeni almışım (hiç anlamıodum tabi) modemden alo alo die sesler geliodu baktım telefonu yanlış yazmısım çök gülmüştüm ya
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 gyy[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
quamor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 mwuah[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 hehe uzun bi zaman önce olmuştu bu sanırım
Llama Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 ne sans ama :-P[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Admin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 ay öldüm çok iyi gyy! :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . [02:00] yankiyla ozugn [02:00] beraber uyudular
metboy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 gyy :lol:[signature][hline];;suicidal icq
_Pyro_ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 auaha tek bişi denir =) *gyy*[signature][hline]Amentes Staff Member...
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Ahah açıyor adam. -Modemcim canım kardeşim anlaşalım hadi bi bağlan gözünü yiyem... -Ulan senin azına ..... Şaka maka eğer yaşanmıssa amma gülmüştür o anda adam :D[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 bana olmuştu bu dial up iken gecenin bi vakti iice beyin durmuş, halktan bi insanı rahatsız etmişim gecenin bi vakti, ama bendeki şahıs anlayışlıydı sesin başta alo, alooo lan falan dediğini düşündüm sonrada öle bişey olamaz lan demiştim. ama gördümki oluyomuş.
Moncain Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Baggio 09 February 2004 22:27 tarihinde demiş ki; Ne zaman expert oldun hoca başımıza?
crepuscolo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 çok iyi yawww abi düşünsene modemin karşısındaki adamda olayı kafalıo buyrun internet ??? :pPp[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 ahaha çok iyi ya *!gyy*[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 eauhea güzelmiş :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 bende ilk seferler 0822 bilmezken kendimi arardım öyle bağlanıyor sanırdım..[signature][hline]Adım Boojack, bıraktılar beni tek. Icq:161010949 If 2 heart ensemble samanlık is be seyran
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 asduhasuh super :D[signature][hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..!
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 yazık adamcaaza ya ...[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
555 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 süper ya yarıldım bu ne :D[signature][hline]bigün bi imzamz da olur inşallah
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Ben dial upken banada olmuştu.Çevirdi numarayı.Bi yerden sesler geliyo alo alo diye.Bi baktım bilgisayardan geliyo diye hemen kapattım lol.[signature][hline]Sometimes clothes just don't matter.
Öne çıkan mesajlar