Ballad Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 smile adsl ile TTnet arasında bir hız farkı var mı merak ediorm yeni üye oldum smile adsl e yakında bağlıycaklar telefonda kadın hız konuusnda garanti verdi ama işte kullanan varsa cevaplarınızı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 hız olarak hiç bir fark yok sonuçta telekomun alt yapısını kullanıyor onlardan toplu alıp sana satıyorlar. Tek farklılık müşteri hizmetleri ve kampanyalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Müşteri hizmetleri daha iyi, ikisinide kullandığım için bunu söyleyebilirim. Tabi daha iyi derken kibarlık olarak falan diyorum yoksa bilgi olarak "kablonuz takılı mı efendim" geyiği sabit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 smile adslden mennun olanlarda var olmayanlarda googleda bi araştır görürsün kesinlikle . Smile adslde bi sıkıntı olduğu zaman teknik servis geç geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar