Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Lanet okul marmara ünideyim. Fakat kaydımı donduramıyorum, öğrenci işleri ISAC ve sağlık sorunları dışında kaydımı donduramayacağımı söyledi. İsveç' teki okullara buradaki üniyi 4 sene okuyup komple bırakmadan gitmenin bir yolunu bulmam lazım. Kaydımı dondurup gideyim, gelince devam ederim diye düşündüm fakat olmuyor muş. Öğrenci işlerindeki lanet cadılardan sorularıma cevap bulamadığımdan tecrübeli arkadaşlara sorayım deidm. Bilgisii olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Kaydını sağlık nedenleriyle donduracaksın. Git psikolojik bir bir sorun üzerine rapor al. Hava değişimi falan işlemz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Ne kadarlığına donduruyorlar peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Lanet okul Marmara. Ben de Marmara mezunuyum. Boun falan olsa daha guzel olurdu ama =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar