elesso Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 kız resmi gelince bi an 3 tane kitanayı kimse sallamamış hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 kitana said: money is the word gangst' +rep rap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 onun hakkında geyik yapılamıyo malesef.. hem bizim için kitana rapçi değil michael cakson şarkıcısıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 ben 2 saat kestirdim kalktım anca afyonum patlamadı kafam güzel. üşüyorum bide dışarı çıkıcam zz dory şaka yapıyorum ben aldırmayın bana. kalbi çok temiz bi insanım ben aslında B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 kitana bi dotaya giremedi diye beni msnden silmiş vicdansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 orası newyork metrosu mu,degılse muhtemelen elinde bim torbaları olan yaslı bi teyze napıyon sen evladım ellerin kolların ne ole demistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 newyorkta yaşlı teyze yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 bim yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 bim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 yaslı teyze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 dasaaa said: bim yok! http://www.bimsummits.com/newyork/ :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 onun poşeti teyzede ne arasın bre malatya kayısısı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 central park da yaslı teyze cok var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 temizlemek lazım oraları.. salıncaklarda sallanıyorlar falan. bizim çocuklar ağladı geçen, yaşlılardan sıra gelmeyice morali bozuldu çocuun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 dasaaa said: onun poşeti teyzede ne arasın bre malatya kayısısı! ananem yıllar önce durex logolu poşetle gelmişti eve, gözlüğünü kuran cüzünü falan koymuş. herşey beklenebilir yaşlı teyzelerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 sorma gecen 5.caddede kofteci acan rıza abinin karısına da laf atmıslar iyice mahallenin itinin kopugunun dadandıgı mekan oldu geceleri de garip garip sesler geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 abi bunu her yerde anlatma yalnız.. ayıp.. o poşedi de yok edin.. bi kötü versiyonu ise dedenin hustler poşeti ile gelmesi olabilir ki allah her yaşlıyı bu durumdan korusun. amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 dedenin erikson telefona ereksiyon telaffuzu vardır ki dillere destan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 nutella yerim said: sorma gecen 5.caddede kofteci acan rıza abinin karısına da laf atmıslar iyice mahallenin itinin kopugunun dadandıgı mekan oldu geceleri de garip garip sesler geliyo bu seçimlerde Michael Bloomberg gidince akp gelecek inşallah da bu rezillikler son bulacak! bi de cami lazım oraya. bu cuma mescit çok doluydu dışarıda kıldık biz 1050kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 melih gokcek dedikoduları var,nev york u ihyas edecem diyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 poşet yokolmıştır çoktan,baya küçüktük o ara. kuzenimle çok kıkırdamıştık(gerçi aynı şeyi orkid logolu poşet içinde yapıyoduk hehe) nutella yerim said: dedenin erikson telefona ereksiyon telaffuzu vardır ki dillere destan newyorklu dede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 nutella yerim said: melih gokcek dedikoduları var,nev york u ihyas edecem diyomus zor o zor.. ingilizceyi çat pöt konuşuyor.. çat iyi de pöt kısmını anlamıyor gavur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 yok kayseri-tomarza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 sokaklara şıh-şeyh isimleri verip nevyorkluları bizim dilimize adapte edicekmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar