ivy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 sen de aquilaya yaz cansın gwinds yakışıklıymış onu ben kaptım da keşke tunalı falan deseydim pf =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 GwindonSurion said: bizimki tamamen gerçek tamammı iyiyim sen nasılsın ben de ivyim o nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 slickers said: ivy said: slickers said: konuşuyor gibi yazmak bitttt! konuşuyor gibi yazmıyorum yazıyor gibi konuşuyorum eee gwindsdsdw nasılsın? konuşuyor gibi yazmasan üstüne alınmazdın demek ki yazıyorsun sana benzer sana benzer kırmızı tuttum kurallar benden hooop çelik ayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 yok ya ben şeye yazcam da sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 oper said: GwindonSurion said: bizimki tamamen gerçek tamammı iyiyim sen nasılsın ben de ivyim o nasıl? o yakışıklı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 pogodi said: yok ya ben şeye yazcam da sonra hee doğru. şey kral ya yönetir gwindssde yaş kaçtı bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 yaz tahtaya bir daha tut defteri kitabi bu tut defteri kitabi kisminda terbiyesiz seyler soylemek istyio insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 yanakları tomnbik bi kız vardı kimdi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 aquila: hayır istemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ben insan degilim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 aquila said: yaz tahtaya bir daha tut defteri kitabi bu tut defteri kitabi kisminda terbiyesiz seyler soylemek istyio insan. o nakaratı baştan aşşağı terbiyesizce söyleyesi geliyo be insanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 bi sorun bakalım insana ne diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 yaş 20 ivy ama yaş sorun olurmu zaten değil mi değil mi.. sen yaş kaç ivy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ah küçükmüşsün benden benim 24 bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 hobaa şu an tüm laf sokma isteğim bitti oto saygı geldi bana saygılar ablacım iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 bu mesajı ivy zmanda 4 sene ileri giderek öyle yazdı aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 4 değil 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 30 una geldiğinde 26 yaşında genç bir delikanlı olacam iyi düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 30uma geldiğimde evli olurum büyük ihtimal yani sanırım inş allam lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 GwindonSurion said: 30 una geldiğinde 26 yaşında genç bir delikanlı olacam iyi düşün 30 una geldiğinde ivy nasıl olacak onu düşünsen daha iyi olur bence sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 4-5 yıl ileri mi aman tanrım beni kandırdın :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 slickers said: yanakları tomnbik bi kız vardı kimdi o çok var ondan patide =O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 bence 30uma gelemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Sly-One said: el at gökhan. gökhan et. al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 nedanko? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar