ivy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ahahahahahahahah hakket güzel günlerdi az kaldı kavuşucuuuz gwinddsdefewf özel msj attım ama kutun dolmuş =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 "müjdatgezenin kayıtları taksi" ahaha adam yakaladı onu bile ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 kutun taksi hueahuahu ahlkubdanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 95 mesaj daha saklayabilirsiniz. yazıyo yoksa 96 tane birden mi attın ayy kıyamam=) =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 belki de mesaj gondermedi, baska bisey gonderdi, ondan olmamistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 aquila said: kutun taksi hueahuahu ahlkubdanda ahahahahah şimdi anladım olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 kutusuna başka ne gönderecek, ilahi şükrü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 GwindonSurion said: oper said: gwindon adanadan kurtulamadın mı daha. ben kurtuldum şimdilik lan :D kurtulacaktım müjdatgezeninkayıtlarıdolmuş bir sonraki sınavları bekliyorum artık aylaklıktan gidiyorum istanbula... =/ ya bide hadi gerçekten bağlanırsam=( adandan kurtul da naparsan yap. ama başka bi akdeniz şehrine gitme kurtulmak için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 aquila said: belki de mesaj gondermedi, baska bisey gonderdi, ondan olmamistir. yukardan konfeti attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 yercekimi olmasa o konfetiler cat diye yere duserdi, ne manasiz olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 yer çekimi olmasa düşmezdi. olduğu yerde kalırdı onlar. fizik 0 otur yerine. imşla hatta http://www.komikaze.net/komikaze/karikaturler/7848780_erd483%20(6).jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 gwind büyük açıyor hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 dogru lan, hava olmasa dicektim, kafam yorgun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 gwindsdewtewf seni daha önce bi yerde görmüştüm sanki? çok tanıdıksın şeyde takılıyor musun? taksimde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 dolmuşta takılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 yoksa ordaki kus duduklu abi misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 konuşuyor gibi yazmak bitttt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 beklerim http://forum.paticik.com/read.php?26,3664945 ;););) oldum olası nefret ettim msnde facebookta ve bunun gibi yerlerde bişey diyip göz kırpanlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 şeyde takılmak zevklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 slickers said: konuşuyor gibi yazmak bitttt! konuşuyor gibi yazmıyorum yazıyor gibi konuşuyorum eee gwindsdsdw nasılsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 geyiğe ortak olmak istiyorum ivy döver diye korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ivy said: slickers said: konuşuyor gibi yazmak bitttt! konuşuyor gibi yazmıyorum yazıyor gibi konuşuyorum eee gwindsdsdw nasılsın? konuşuyor gibi yazmasan üstüne alınmazdın demek ki yazıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 iyi ortak yol getirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 catfight olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 bizimki tamamen gerçek tamammı iyiyim sen nasılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar