nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Ayıpsın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ya bırak rockcı gibi takılıosun ama caddeden başka yere gitmem diosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 hahaha baska sarki bilmiyorum ;/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 İyi de. Rock dediğin şey felsefesi olan birşey, ki yeni gruplar bundan yoksunlar çoğunlula. Siyah giyip kadıköye takılmakla rockçı olunmuyor. Hem caddeciyim hem de rockçıyım. Alayına giderim! dsfsdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 boğaziçine gelecek o kızı istiyorum! asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Vermem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 sen gercek anlamini biliyomusun stairway sarki sozlerinin cok garip geliyo bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 şeytana kavuşma işte. içip içip kafaları çekip şeytana ulaşiosun orda heavne yalan yani azlınca cehennem o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Ohoo çoook uzun hikaye o, hakkında baya da bi geyik dönmüştür. Araştır nette, ama gerçek anlamını kendileri bile bilmiyo olabilirler, malum ot duman kafa.. :P Tamamen sembolik bi şarkı o, occult ve pagan sembolleri olması lazım. Ama bu sembolleri birleştirip anlam çıkartmak kişiden kişiye değişir işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mortis said: şeytana kavuşma işte. içip içip kafaları çekip şeytana ulaşiosun orda heavne yalan yani azlınca cehennem o Bırak yaa, tersten dinleyince aman ormancı'nın aman şeytaan versiyonu oluyor. Şeytanı övmüyor ama aslında şeytana karşı oluyor. Öyle bişeyler. Hastayım açıklayamam şimdi, daha önce 10 kere açıkladım ayrıca patide. Bıktım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 aciklamani c/p yap plz cunku baya merak ediyorum cok garip sozleri var :0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Nerden bulayım şimdi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 abi kafayı çekip çekip şarkı yazan adamların sözlerine kafa yormıcaksın. yoksa kafan patlar. demet akalın sözlerine kafa yor, rahat rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 O değil tersten de düzden de süper şarkı. Korkunç birşey yani. Ki özellikle yapıştırılmış birşey değil. Ben bizzat söyleyip ters çevirdim sound recorderdan sözler aktı gayet tersindeki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 peki yalniz sunu acikla and she's buying the stairway 2 heaven ne demek simdi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 cennete giden merdivenleri satın alıyo PARASI VAR ALIYO SANANE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Cennete bi merdiven alıyo diyoo :D Ya mesela o dizelerde materyalizmetepki verildiği de söylenir, çok farklı sembolik anlamlar içerdiği de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 parasi neyse veririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ya bırak anlamiosun led zeppelin den , yok materyalism bilmemne ayaklarıyla bizi kekliosun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 caddeci zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Amaan Mortis sen İzmir'e gitsene :D Hadi ben de yatayım yavaştan uyurum belki. Biri de resim koysun artık ya bayaa bi offtopic oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ya bırak yatıcakmış bizi kekle anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Şarkı bitsin yatıcam. Deli gibi midem bulanıyo olm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 alın, metallica konserinden bir görüntü! ^_^_^_^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 oha yanliz harbi materyalizme gonderme olabilir simdi caktim ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar