cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 niye haneye mi tecavüz ettik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ya yok gezegenler bilmem neler ormanlar yukarı falan böyle bir bakış. hande yenerin romeo klibinden bir önceki klip gibi olmuş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 evet ya tamamen photoshop:) toplara gezegen görünümü verdik işte bide hafif bi ortadünya havası..napiim büyüyünce hande yener olmak istemiştim hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 cerebralis said: evet ya tamamen photoshop:) toplara gezegen görünümü verdik işte bide hafif bi ortadünya havası..napiim büyüyünce hande yener olmak istemiştim hep O zaman senin evde her renk saç boya spreyi de vardır.Sanırım handenin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 cerebralis said: hep dory hep dory sıktı yaww:P accık renk katalım 3top çevirmek çok zor mu? şimdi kassak öğrenebilir miyiz? ne kadar sürüyor bi de çat pat çevirmek? ( bu süper çıkmış ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 düşünceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 O toplar da beyzbol topu sankim.Çok parlıyo gerçi ama. @Hardter;Resmen dünya başıma yıkılmış bakışı atmışsın yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 0ne said: cerebralis said: evet ya tamamen photoshop:) toplara gezegen görünümü verdik işte bide hafif bi ortadünya havası..napiim büyüyünce hande yener olmak istemiştim hep O zaman senin evde her renk saç boya spreyi de vardır.Sanırım handenin var. saç rengi mevzuuna girmeyelim.neyseki laraken buralarda diil dolardı artık diline yahu ne handesi ne yeneri:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 0ne said: O toplar da beyzbol topu sankim.Çok parlıyo gerçi ama. @Hardter;Resmen dünya başıma yıkılmış bakışı atmışsın yaw. öle yapmışım demi :D annemle konusuyordukta çocukluk muhabetlerı falan acılmıstı dalmışım orada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 0ne said: O toplar da beyzbol topu sankim.Çok parlıyo gerçi ama. @Hardter;Resmen dünya başıma yıkılmış bakışı atmışsın yaw. yoo gayet juggling topu.ledli hemide:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 mersi dasaaa=) dodo yaşlanmışsın=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 cerebralis said: 0ne said: O toplar da beyzbol topu sankim.Çok parlıyo gerçi ama. @Hardter;Resmen dünya başıma yıkılmış bakışı atmışsın yaw. yoo gayet juggling topu.ledli hemide:) Of ya led dedin lise yıllarım geldi aklıma.En son ledlerden oluşan koca bi saat yapmıştım.Bi arşive bakayım bulursam resmini koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 dasaaa valla ben de çok iyi çeviremiyorum ki öyle tekniğini biliyorum oynuyorum kendi kendime.şimdi llamayla derslere başladık o da başladı çevirmeye.yani yaşla falan alakası yok.başla sen de kafa dağıtırsın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 pogodinin o pozunu ailecek seviyoruz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 0ne said: cerebralis said: 0ne said: O toplar da beyzbol topu sankim.Çok parlıyo gerçi ama. @Hardter;Resmen dünya başıma yıkılmış bakışı atmışsın yaw. yoo gayet juggling topu.ledli hemide:) Of ya led dedin lise yıllarım geldi aklıma.En son ledlerden oluşan koca bi saat yapmıştım.Bi arşive bakayım bulursam resmini koyarım. allaa direk poi siparişi veririrm affetmem o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 poi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 cerebralis said: her türlü soytarılık hizmeti verilir.düğünlere sünnetlere 3 topçu,poici yollanır bu poi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Onlar ne işe yarıo?Sonuçta 2 tane sopa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 çeviriyon palyaço gibi abidik gubidik şeyler yapıyon işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=ehDAI_mWHYc bunu izle mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Youtube yok ki.How can i watch? + o kadının çevirdiği şey ip yanılmıyorsam,seninkiler sopa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 oper said: çeviriyon palyaço gibi abidik gubidik şeyler yapıyon işte. allaşkına sen de çevirsene o abidik gubidik şeyleri izleyelim bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 İşte aynen bu şekilde tartışma başaltıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 pogodi said: mersi dasaaa=) dodo yaşlanmışsın=) yapma ya :( sınav stressi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 0ne said: Youtube yok ki.How can i watch? + o kadının çevirdiği şey ip yanılmıyorsam,seninkiler sopa. sopa diil benimki poinin bi çeşidi.çorapla yapılıyo,iplileri de var bayrak gibi olanı da ateşlisi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar