cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 niye haneye mi tecavüz ettik :D
balon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ya yok gezegenler bilmem neler ormanlar yukarı falan böyle bir bakış. hande yenerin romeo klibinden bir önceki klip gibi olmuş .
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 evet ya tamamen photoshop:) toplara gezegen görünümü verdik işte bide hafif bi ortadünya havası..napiim büyüyünce hande yener olmak istemiştim hep
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 cerebralis said: evet ya tamamen photoshop:) toplara gezegen görünümü verdik işte bide hafif bi ortadünya havası..napiim büyüyünce hande yener olmak istemiştim hep O zaman senin evde her renk saç boya spreyi de vardır.Sanırım handenin var.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 cerebralis said: hep dory hep dory sıktı yaww:P accık renk katalım 3top çevirmek çok zor mu? şimdi kassak öğrenebilir miyiz? ne kadar sürüyor bi de çat pat çevirmek? ( bu süper çıkmış ^_^
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 O toplar da beyzbol topu sankim.Çok parlıyo gerçi ama. @Hardter;Resmen dünya başıma yıkılmış bakışı atmışsın yaw.
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 0ne said: cerebralis said: evet ya tamamen photoshop:) toplara gezegen görünümü verdik işte bide hafif bi ortadünya havası..napiim büyüyünce hande yener olmak istemiştim hep O zaman senin evde her renk saç boya spreyi de vardır.Sanırım handenin var. saç rengi mevzuuna girmeyelim.neyseki laraken buralarda diil dolardı artık diline yahu ne handesi ne yeneri:D
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 0ne said: O toplar da beyzbol topu sankim.Çok parlıyo gerçi ama. @Hardter;Resmen dünya başıma yıkılmış bakışı atmışsın yaw. öle yapmışım demi :D annemle konusuyordukta çocukluk muhabetlerı falan acılmıstı dalmışım orada :D
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 0ne said: O toplar da beyzbol topu sankim.Çok parlıyo gerçi ama. @Hardter;Resmen dünya başıma yıkılmış bakışı atmışsın yaw. yoo gayet juggling topu.ledli hemide:)
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 mersi dasaaa=) dodo yaşlanmışsın=)
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 cerebralis said: 0ne said: O toplar da beyzbol topu sankim.Çok parlıyo gerçi ama. @Hardter;Resmen dünya başıma yıkılmış bakışı atmışsın yaw. yoo gayet juggling topu.ledli hemide:) Of ya led dedin lise yıllarım geldi aklıma.En son ledlerden oluşan koca bi saat yapmıştım.Bi arşive bakayım bulursam resmini koyarım.
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 dasaaa valla ben de çok iyi çeviremiyorum ki öyle tekniğini biliyorum oynuyorum kendi kendime.şimdi llamayla derslere başladık o da başladı çevirmeye.yani yaşla falan alakası yok.başla sen de kafa dağıtırsın:)
balon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 pogodinin o pozunu ailecek seviyoruz .
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 0ne said: cerebralis said: 0ne said: O toplar da beyzbol topu sankim.Çok parlıyo gerçi ama. @Hardter;Resmen dünya başıma yıkılmış bakışı atmışsın yaw. yoo gayet juggling topu.ledli hemide:) Of ya led dedin lise yıllarım geldi aklıma.En son ledlerden oluşan koca bi saat yapmıştım.Bi arşive bakayım bulursam resmini koyarım. allaa direk poi siparişi veririrm affetmem o zaman
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 cerebralis said: her türlü soytarılık hizmeti verilir.düğünlere sünnetlere 3 topçu,poici yollanır bu poi işte
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Onlar ne işe yarıo?Sonuçta 2 tane sopa.
oper Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 çeviriyon palyaço gibi abidik gubidik şeyler yapıyon işte.
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=ehDAI_mWHYc bunu izle mesela
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Youtube yok ki.How can i watch? + o kadının çevirdiği şey ip yanılmıyorsam,seninkiler sopa.
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 oper said: çeviriyon palyaço gibi abidik gubidik şeyler yapıyon işte. allaşkına sen de çevirsene o abidik gubidik şeyleri izleyelim bi
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 İşte aynen bu şekilde tartışma başaltıyoruz.
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 pogodi said: mersi dasaaa=) dodo yaşlanmışsın=) yapma ya :( sınav stressi :D
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 0ne said: Youtube yok ki.How can i watch? + o kadının çevirdiği şey ip yanılmıyorsam,seninkiler sopa. sopa diil benimki poinin bi çeşidi.çorapla yapılıyo,iplileri de var bayrak gibi olanı da ateşlisi de.
Öne çıkan mesajlar