Mortis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Şimdi 6-7 senedir gitar çalıyorum, fakat bu zamana kadar, çok yoğun ilgilenmedim gitarla bu yüzden bir sorum olacak. Kral bir distortion efekti için çok mu para harcamak lazım, yani baya sağlam proccessorlar, ampler, 1000 dolarlık gitarlar mı gerekiyor. Kral distortion derken örnek olarak In Flames die bilirim. Bu grubun gitar efektine hastayım, Böle bir şey elde etmek için hangi gitarı ve hangi efekt proccessorunu önerirsiniz? (abartı olmasın ama fiyat olarak)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 ben Korg 104DS kullanıorum muhteşem desem yerindedir.. şimdi in flames demişin o adamlar processor kullanıo anfi modellemesi ile birlikte bok püsürayarı oluo in flmaes den çıkan sesi alırsın bi processorle aynen.. sırf distortion dersen Sansamp GT2 war anfi modellemesi distortion için en iyisidir mikrofon yerini bile modellio sagda solda die.. processor için ben boss gt 5 ya da 6 derim para warsa.. ha noraml bişi diosan digitech rp300 herşeyiyle götürür[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Çok sağlam proccessor vardı istte pena müzikte (adını unuttum görürsem yazarım) hayatımda duyduğum en sağlamıydı diebilirim iced earth / in flames falan tam o ses... emg 81 kapalı manyetiklerle birleşince uçuyodun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
homerJSimpson Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 bence alemdekı an kral disto boss ds-1 dir ıkınıc ellerı 50-60 dolar cıvarında bulamasan bıle 0 ını 65 dolara getiren yerler var ayrıca sevdiğin grupların ne tür ve ne marla efektler kullandığını merak ediyorsan www.guitargeek.com a gir hepsi yazar,bana kalırsa pedal efetleri en iyisidir, processor dijital bir efekt olduğu için sesini sevmem ama tabi bunun yanı sıra pod un ve boss un iyi processorları var ki üstelik profesyoneller de kullanıyor ama bayaa para bayılman gerek e diğer ufak processorlar ki hepsinin devresi aynıdır amatör işidir genellikle sahne için uygun değiller yani, ayrıca boss metal zone, ve turbo ditortion pedalları da iyidir , bossun sitesine bi bak istersen sampleları da vardı yanlıs hatırlamıyosam[signature][hline]In Rock We Trust!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 digitech rp300 iyidir ama pahalı dersen rp200a da çok güzel bir processor. kesinlikle tavsiye ederim.[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Boss hakkında çok gürültü falna diolar ynai abartı bir distortion olduu için ses düzgün gelmiomuş belirgin gelmiomuş, yani aranızda böle test edip aha bu süper dediiniz bişey var mı?[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 rp200a var bende gayet de süper =). Stüdyoda falan denedik grupların efektlerine oldukça yakın efektler yakalayabiliyoruz.[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 guitarın ne?[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 cort x-6[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 bende de cort x-6 ve rp100 var. Memnunum şimdilik.[signature][hline]Bakımdayız. Yakın zamanda yeni bir imzayla sizlerle olacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 bende boss me-33 var tavsiye ederim[signature][hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 solonor amfin de washburn se ikizim olmandan şüphelencem =).[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 said: dieddragon, 16 February 2004 20:11 tarihinde demiş ki: solonor amfin de washburn se ikizim olmandan şüphelencem =). :). yok bende marshall var. :)[signature][hline]Bakımdayız. Yakın zamanda yeni bir imzayla sizlerle olacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 tüh ya =).[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Peki amfi modelleyicisinde ben distortiondan cleane nasıl geçecem? pedalı yok gibi gözüküo o aletin :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Okudukça bass çaldığıma şükrediyorum hehe.[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 sansamp in pedalı war we distortion çin en iyisi o[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar