strangegoodby Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 beni deli eden vistadan kurtulup xp yükledim ancak bu seferde ekran kartı driverında problm var bir türlü yüklenmiyor sürekli su sorunla karşılaşıyorum bir bilgisi olan varmı bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 laptop modelin ne ki? ona göre arama yapıp mı öğrendin ekran kartını? nvidiada toptan driver da, atide ööle mi bilmiyorum. o yüzden ööle değilse doğru driverı yüklediine emin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 laptop asus f3sr modeli bi kaç sitede anltılanları denedim ama sürekli aynı hatayla karşılaşıyorum hatta mobiletydonet4 lü bi setup bile var ama oda çare olmadı bu arada ekran kartı 128 MB ATI HD X2400 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 yüklemeye calıstıgın setup Vista için olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar