amarcord Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Selam herkese bilgisayarımda film izliyemiyorum. bir oyun oynayamıyorum ne zaman bi oyun veya bi film acsam makina kitleniyor. reset atmak zorunda kalıyorum. ekran kartım 32Mb TNT2. bi yardımcı olabilirmisiniz.[signature][hline]Biggest risk in life is not to risk at all. Yazan : Amarcord İleten : Chrounos Ceviren : BonePart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 sistemin çalışırken ekran kartına bir bak bakalım çok mu ısınıyor elini üstündeki bakıra falan deydirerek bakabilirsin bide ekran kartında fan varsa bir fana bak sorun çıkarıyormu diye eğer ısınma ile ilgili bir problem yoksa ekran kartını sök kasadan bi sil tozunu al sonra geri tak ekran kartının cd sinden driveri'ni tekrar yükle hala sorun çıkarıyorsa çöpe atabilirsin zevkle[signature][hline]fizban, 16 February 2004 19:46 tarihinde demiş ki: türkçe'min de, ingilizce'min de kuşağıma göre hayli hayli iyi olduğunu göz önüne alınırsak, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 abi zaten o ekran kartından ne bekliyorsun merak ettimde?yani hangi oyunlarda oluyor bu sorun?[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 ya daha 3 hafta oldu makinayı tamir ettireli. ama ekran kartının driverini tekrar yüklemeyi denerim. diğer ısınma felam olcağını sanmam. yardımın icin tşk ederim.[signature][hline]Biggest risk in life is not to risk at all. Yazan : Amarcord İleten : Chrounos Ceviren : BonePart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 ya ben makinayı ta ne zman aldım o zamandan beri parçaları deiştirmedim. o yüzden ne işe yarıo die sorma!! Bende bilmiom =)[signature][hline]Biggest risk in life is not to risk at all. Yazan : Amarcord İleten : Chrounos Ceviren : BonePart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 said: Gilean, 16 February 2004 22:23 tarihinde demiş ki: abi zaten o ekran kartından ne bekliyorsun merak ettimde?yani hangi oyunlarda oluyor bu sorun? herkez nfs underground kotor oynayacak diye bi kural yok hala tnt2 kullanan 16 mb lik kartla ultima online oynıyan bi sürü insan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 abi bişi demdimki zaten..hangi oyunda takılıo dedim..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar