arian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Cake,Kent,Polaris ve bunun gibi gruplar hakkında bilgisi olan var mı?Ne tür müzik yaparlar,popüler şarkıları,nereliler,albümlerinden en iyisi hangisi,vs... gibi biraz aydınlatırsanız sevinirim.Ben neden kasıp bakmıyorum derseniz ingilizcem olmadığı için birçok siteden araştırdım ama tam bir bilgiye ulaşamadım.Ama yardımcı olursanız sevinirim...[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing [Bu mesaj kawa tarafından 13 February 2004 19:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Radyo Eksen-96.2 bu tür grupları bol bol çalar.[signature][hline] Güneş ve yıldızlar varken elmaslar yeterince parlak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Bu gruplar hakkında bilgisi olan yok mu?[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 kent - music non stop guzel parcadir[signature][hline]-->Four String Magic<-- [buraya cok karizmatik bi imza girin] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 bilmiyom ama cake diye bi sanatçının(gurubun?) perhaps perhaps perhaps i var bende[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Cake - I Will Survive Cake - Never There Cake - Short Skirt,Long Jacket Cake - Frank Sinatra Cake - Going The Distance Cake - Nugget Cake - Perhaps,Perhaps,Perhaps - Hoop yenge seçmece yok...[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fragrant Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 said: green_martian, 14 February 2004 02:34 tarihinde demiş ki: kent - music non stop guzel parcadir aaaah ah o şarkının çok özel yeri vardır bende,güzel şarkı.. bu arada Kent İsveç'li modern rock grubudur.. (çok bilgilendirici bi msj oldu :))[signature][hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikiyol Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 kent sahsen favori gruplarimdan biridir, sarkilarini kendi dillerinde ve ingilizce olarak soylerler, isola ve hagnesta hill albumleri bende var cok cok cok basarililar gercekten, music non stop'tan baska kevlar soul ve ozellikle little ego(ya da stop me june) sarkilari superdir cake kent'e gore daha neseli kalir digerini bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cuttooth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 kent kent kent ayrıca if you were here-stay with me-velvet şarkılarında döktürmüştür...dinlemeli cake kendine has bi gruptur karakteristik gitarları,trompet ve kesinlikle orijinal vokal öne çıkar eğlencelidir ironiktir friend is a four letter word gizli başyapıtlarındandır polaris pete&pete in müziğini yapan ve bunları bi albumde toplayan grup daha fazlası meçhul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar