narin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Öss'ye 4 ay kala tekrar başladı ; saat 18:00'de TV 8 'de.. Gerçi verdiği bilgileri zaten dershane 300 kere tekrarlıyor ama genede bişiler alabiliriz ordan diye yazdım..[signature][hline]Fornication Under Control of the King [Bu mesaj narin tarafından 16 February 2004 19:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 abi çolk ciddi takılıyolar olmuo öle sıkıo beni gerçi benden geçti okul dönemleri ama ben ders kitabı okurken uyuyan bi adamdım(umarım demek istediğim anlaşılmıştır) yani haz etmem ciddi şeylerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 yok be ne ciddi takılması tv8 deki hoca kadar geyiğini görmedim ben süfer bi adam eauh[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 ya şu tv8deki hoca Sıcak Saatler de oynayan adam değil miydi neydi dizideki adı Coşkundu galiba..Bi ara hikaye anlatmaya başladı programda hata kızın birini azarladı falan.Çok geyikti valla.Tabii bu geçen senydi bu sene kim bilemem..[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar