ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Selam, http://www.wow-pro.com/node/757 linkte auction housedan para kazanmak için güzel bir guide var da, açıkçası bu bana yeterli gelmedi; trade - auction house olayları için ince numaralar var mıdır sağlam para kazandıran. Yani ne bileyim, ben 15 - 20 golddan az para kazandıracak hiçbir şeyi almıyorum genelde, eğer çok yüksek miktarda almıyorsam (lps x 100 sallıyorum) Sizin taktikleriniz nedir, güzel para nasıl kırarım, help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 şunları yap.. mate yaz arat ''first mate hat'' bazı kekler 1.5g ye falan koyuyorlar al 200g ye sat. aynı olay orb of deception için geçerli gördün mü ucuza al hemen sat pahalıya mesela 100g ye alıp 10sn içinde 400e sattığım çok oldu. bu tarz rare itemleri sürekli yokla.. bi diğer numara da sizin serverda oynamayan bi arkadaşından hesabının bilgilerini al. karşı factiondan bi 20 mage kas. böylece hs ye tanaris neutral ah, portal da ironforge. pre-tbc tokatcı nickli bi mageim vardı bu lechiumdan bi arkadaşın accountta. dünyanın parasını kaldırmıstım. ah cut problemi var sadece o yüzden de mutlaka kendi charına geçirirken para değil item geçir. mesela sizin serverda pahalı bir itemi al 1 copperdan koy hemen diger accountla satın al kendi serverinda sat ve kar et. vice versa. zamanında aq20 kitaplarını allydan alıp horde da 4, 5 kat fiyatla satardım inanılmaz para yapmıştım artık uğraşasım yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 PvP server :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 oynadiin serverda chari bulunmayan bi arkadasinin accsinden ac dio geffen =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 eyv göksubeyb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ben senin o altini gankladim bu arada bi kere, soz :cicek: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 lan tanaris ve ironforge da yaşadı adam nası gankledin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Telepati ile kesmistir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 tanariste kum tepeciginden vanşatladiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zinbiel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 heavy netherweave bandage yapabiliyorsan AH'deki stacki 2.5g veya biraz daha yuksek olan netherweave clothlari al, heavy nw bandage yap vendora sat. 10 bandageyi vendor 3g ye aliyor.. zaman alan bisey ama hicyoktan para yapiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Kumar AH uzak dur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 noob msg of the day: "tanaris deki ah neutral mı" ben bu char yöntemini uygulamaya karar verdim süper görünüo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 lvl 19-29-39-49 karakterler için farmlanması ya da malzemelerinin kolayca bulunması mümkün olan üretebilir eşyalar var. Letherworking, BS, Engineering, JC gerektiren. Ben bunlar üzerinden iyi kazanç sağladım zamanında. Malzemeleri toplayıp arkadaşlarıma yaptırıp AH'de satışa koyardım. Ara sıra yine yapıyorum. Bot gibi daily quest yapıp para kazanmaya çalışmak sıkıcı geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Nessarien said: Bot gibi daily quest yapıp para kazanmaya çalışmak sıkıcı geliyor. +1 ben de nagrandda turlaya turlaya ventten gchatten geyike geyike maden toplayıp satıorum daha az sıkıcı gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar