Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Auction House Tavsiyeleri


ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

Selam,

http://www.wow-pro.com/node/757

linkte auction housedan para kazanmak için güzel bir guide var da, açıkçası bu bana yeterli gelmedi; trade - auction house olayları için ince numaralar var mıdır sağlam para kazandıran.

Yani ne bileyim, ben 15 - 20 golddan az para kazandıracak hiçbir şeyi almıyorum genelde, eğer çok yüksek miktarda almıyorsam (lps x 100 sallıyorum)


Sizin taktikleriniz nedir, güzel para nasıl kırarım, help
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şunları yap.. mate yaz arat ''first mate hat'' bazı kekler 1.5g ye falan koyuyorlar al 200g ye sat. aynı olay orb of deception için geçerli gördün mü ucuza al hemen sat pahalıya mesela 100g ye alıp 10sn içinde 400e sattığım çok oldu. bu tarz rare itemleri sürekli yokla..
bi diğer numara da sizin serverda oynamayan bi arkadaşından hesabının bilgilerini al. karşı factiondan bi 20 mage kas. böylece hs ye tanaris neutral ah, portal da ironforge. pre-tbc tokatcı nickli bi mageim vardı bu lechiumdan bi arkadaşın accountta. dünyanın parasını kaldırmıstım. ah cut problemi var sadece o yüzden de mutlaka kendi charına geçirirken para değil item geçir. mesela sizin serverda pahalı bir itemi al 1 copperdan koy hemen diger accountla satın al kendi serverinda sat ve kar et. vice versa. zamanında aq20 kitaplarını allydan alıp horde da 4, 5 kat fiyatla satardım inanılmaz para yapmıştım artık uğraşasım yok :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lvl 19-29-39-49 karakterler için farmlanması ya da malzemelerinin kolayca bulunması mümkün olan üretebilir eşyalar var. Letherworking, BS, Engineering, JC gerektiren. Ben bunlar üzerinden iyi kazanç sağladım zamanında. Malzemeleri toplayıp arkadaşlarıma yaptırıp AH'de satışa koyardım. Ara sıra yine yapıyorum. Bot gibi daily quest yapıp para kazanmaya çalışmak sıkıcı geliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...