mexinth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 bu akşam ki bölümde en kritik anlardan birinde 5 dklık elektrik kesintisi yaşadım, ve haliyle bir bölüm karambole gitti. Jody nin öğretmenine verdiği kasette ne vardı tam olarak? birisi yazabilir mi?[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 kasedi öğretmenle psikolog adam izledi. Kasedi biz görmedik ama yatak gıcırtısı sesleri falan vardı. Yani babasının tecavüz ettiğini falan gördüler.[hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 cok karanlik bisiy gorunmuyor dediler, ama birazsonra kapinin gicirtisini duydular babasi `sweetie` diyerek girdi odaya. psikologla zenci ogretmen gorebildi yani. bu arada harvey'e bayiliyorum, african-american black negros -][hline]kulkedisi simdi yasasa, laila da koca bulurdu heralde hihi - B.K./26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 şjok guzel bır dızı severek ızlıyoruz :) da eskı topıcı vardı keske onu update leseydın[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Bu aksam sezon sonuydu. Senior larin mezuniyeti oldu, muthis duyguluydu. hatta aglicaktim ben.. Jeremy nin de yaptigi belliydi cok. cocuk 1haftada 90^o donus yasadi. [neler oluyor bana!!][signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar