LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 ft ile ilgili çok fazla başlık vardı, nereye bakacağımı şaşırdım ve açıverdim bu başlığı efenim. şimdi hem wc3, hem ft kopya. wc3'ü kuruyorum, ardından ft'yi kuruyorum lakin ft tam download'ın ortasında error 131 hatası veriyor. nedir, ne değildir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 yeni bilg aldı ya yandık yuklerken mi hata verio patch falan download ederken mi? crackli oyunun ustune kurmuyosun dimi ft u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 ehoe, gaza geldim. ayrıca kotor'un 4 cd olduğunu neden söylemediniz bire. tedarikli çıkardık evden. verdim ona 10, wc3 ve frozen'a da 5, kaldım öyle. neyse efem. wc3'ü kuruyorum, hiç ara vermeden frozen'a geçiyorum. frozen kurulurken, arada kurulum kesiliyor ve bu hatayı veriyor. bundan sonra tekrar frozen'ı kurmaya kalkınca wc3'ü görmüyor. wc3'ü tekrar kurmak gerekiyor. böyle bir kısır döngü işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 ehm hos tabi ayrıca tavsiye topigini okusaydın fiyatları ben solemistim ne kadar patlıcanı falan neyse w3e donelim w3ü patchliyip dene bi de gerci sorun yuzde doksan cddendir git cdyi deistir dicem.ama tasınmadıysan sizin evin ordan git gel ölüm..sabaha kadar türlü varyasyonlar dene patch yukle ole ft kurmaya calıs falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 patch le alakalı degıldır problem ... cd yı ıyıce bı temızle bı daha dene ... olmazsa degıstır ... problem alenen cd den ...[signature][hline]The Bagımsız Oyun Bagımlısı ... Ateş bilmez nasıl yaktıgını ... Aranel Lúinwë ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 ya ekşi sözlükte frozen throne başlığını okudum. orada da bundan muzdarip birisi vardı sanırım. altındaki entryde, wc3'ü tekrar kurup deneyince olacağı yazıyordu başka birisi tarafından. lakin olmadı. hmm, aynı hataya rast gelen yok mudur arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 maksat kafa yormak iice sinirlenip kendini gitmeye iice gaza getirmek heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 bu bahsettiğim hata, war3x.mpq dosyasında mı ne oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 eer war3x.mpq dosyasında oluyosa wc3 yüklendikten sonra crack yapılmamış olmasına dikkat et çünkü war3x.mpq nun crackle beraber deiştirilen bi dosya olduunu hatırlıorum[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 alakası yok o dosya 430 mb :D war3.exe ile karıştırmış olmalısın[signature][hline]Öyle deli gibi esme başım dönüyoooooor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 arkadaşlar bu sorunun cd ile alakası bulunmamakta. bir patch neyim gerekiyor sanırım; bir uyuşmazlık var bir şeylerimle, xp ile filan. bilen neyim yok mu yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 cd nin bozuk olmasına gerek yok. Cd'den okuduğu dosya bozuk olabilir (cd yüzeyi deil.) Banada bikaç oyunda oldu bu. Yüklerken hata verio. Cd'nin içeriğini hdd'ye atıorum sorun yok.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar