Fly Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 arkadaşım da başlayacaktı da, gitti aldı tbc ile birlikte ama ikisinin de üstünde The Burning Crusade CD KEY gibi bir ifadeyle yazılı keyler var , dediğine göre açamıyormuş hesap. aldığı yere gidip değiştirmesini söyledim ama açılan oyun iade edilmez diyorlarmış, üstüne bilgisiz adamlarmış ankaraya yollayalım bunu orada hallolsun madem demişler. ne yapılabilir ? yeni kutu al diyeceğim de o da boş yere masraf sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 arkadasın EU versiyonu US site dan actırmak istiyor olabilir. yeni baslayanlar genelde yapar bu hatayı, bu US site ı Wow US bu EU Wow EU EU olandan acc. ı register etsin, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Önemli olan kutunda ne hissettiğin. (Öff işte ne baydım arkadaş geyiğe sardım hepten) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Bahtsız bedevi diye başlayan bir hikayemiz mevcut bu şekil durumlar için. Hikaye çölde geçiyor B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 yok eu keyi. 2 tane bc eu passi var kısaca, telefon falan buldum ara mara dedim de ne oldu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 niye hep senin veya çevrendekilerin basına boyle şeyler geliyo? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 WoW almislar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 blizzard'a mail atsin, belki yaparlar birseyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 keyleri yaz bakalım deneyelim sdgfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Abi serial key i falan sorarlar oyunun blizzarddan öle düzeltirler. Mail atsın yani kısacası kesin düzeltirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 TBC keyin birini bana versin. ben size box alıp yollıyım. Ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 bütünleşik kutularda problem çıkıo ayrı ayrı alsaymış keşke :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 aramış halledilecekmiş de trial başla gelene kadar 20 olursun diye başlattım. şimdi de başlattığıma pişman oldum, adam şifreyi nereye yazacağını bile sordu : aldığı yer yeni kutu yollayacakmış 1-2 gün içinde, olmazsa da blizzarddan key değişimi talebi olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 hamdi bey kutusunu değiştirme şansı vermiyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Aral'dan kaynaklanıyordur belki, ikisine de bc key stickerı yapıştırmışlardır :P Geçen gün d&r'da oyun satın alan herkesin ürününü açıyorlardı kasada, ithalatçı firma çok fazla bozuk gönderiyor, cd key'i eksik oluyor hatta kutunun içinden cd çıkmayabiliyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 geçen d&r a gittim wow+tbc pakedi vardı 75 milyona onu alıcaktım adam dedi bundaki cd-keyler yanlışmış geri göndericez dedi. aldığın yere götürsen çözülür heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Greeny said: hamdi bey kutusunu değiştirme şansı vermiyor mu ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar