Fly Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 arkadaşım da başlayacaktı da, gitti aldı tbc ile birlikte ama ikisinin de üstünde The Burning Crusade CD KEY gibi bir ifadeyle yazılı keyler var , dediğine göre açamıyormuş hesap. aldığı yere gidip değiştirmesini söyledim ama açılan oyun iade edilmez diyorlarmış, üstüne bilgisiz adamlarmış ankaraya yollayalım bunu orada hallolsun madem demişler. ne yapılabilir ? yeni kutu al diyeceğim de o da boş yere masraf sonuçta.
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 arkadasın EU versiyonu US site dan actırmak istiyor olabilir. yeni baslayanlar genelde yapar bu hatayı, bu US site ı Wow US bu EU Wow EU EU olandan acc. ı register etsin,
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Önemli olan kutunda ne hissettiğin. (Öff işte ne baydım arkadaş geyiğe sardım hepten)
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Bahtsız bedevi diye başlayan bir hikayemiz mevcut bu şekil durumlar için. Hikaye çölde geçiyor B)-
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 yok eu keyi. 2 tane bc eu passi var kısaca, telefon falan buldum ara mara dedim de ne oldu bilmiyorum.
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 niye hep senin veya çevrendekilerin basına boyle şeyler geliyo? :D
di Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 blizzard'a mail atsin, belki yaparlar birseyler.
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 keyleri yaz bakalım deneyelim sdgfds
Oturanboaa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Abi serial key i falan sorarlar oyunun blizzarddan öle düzeltirler. Mail atsın yani kısacası kesin düzeltirler.
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 TBC keyin birini bana versin. ben size box alıp yollıyım. Ciddiyim.
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 bütünleşik kutularda problem çıkıo ayrı ayrı alsaymış keşke :S
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 aramış halledilecekmiş de trial başla gelene kadar 20 olursun diye başlattım. şimdi de başlattığıma pişman oldum, adam şifreyi nereye yazacağını bile sordu : aldığı yer yeni kutu yollayacakmış 1-2 gün içinde, olmazsa da blizzarddan key değişimi talebi olacakmış.
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 hamdi bey kutusunu değiştirme şansı vermiyor mu
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Aral'dan kaynaklanıyordur belki, ikisine de bc key stickerı yapıştırmışlardır :P Geçen gün d&r'da oyun satın alan herkesin ürününü açıyorlardı kasada, ithalatçı firma çok fazla bozuk gönderiyor, cd key'i eksik oluyor hatta kutunun içinden cd çıkmayabiliyor diye.
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 geçen d&r a gittim wow+tbc pakedi vardı 75 milyona onu alıcaktım adam dedi bundaki cd-keyler yanlışmış geri göndericez dedi. aldığın yere götürsen çözülür heralde.
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Greeny said: hamdi bey kutusunu değiştirme şansı vermiyor mu ahaha
Öne çıkan mesajlar