Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 selamlar, eskisini kaybedince dün bi mouse aldım, ancak explorer da wheel tuşuyla linki yeni sekmede açmayı bi türlü beceremedim önceki mouse umun aksine. sürücüsünü de yükledim ama nafile. normal de middle button yapar bu işlevi dimi? a4 ün kendi yazılımından ayarlıyorum nafile. saolun şimdiden modeli yazmayı unutmuşum: x5-60md
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 yazılımdan wheel tuşunu ayarladıysan yapması lazım. opeki uzunca bi sayfada wheele basınca kaydırma olayı oluyormu ? olmuyorsa tekrardan ayarla.
oper Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 a4tech mousların kimilerinde öyle bi sorun var malesef..ben de birinde denk gelmiştim. ama model o mu bilmiyorum. değiştir mouse'u bi an önce bence.
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 pan özelliğini dedi galiba moriq, şimdi baktım o da olmuyo çözemedim bi türlü, işletim sistemi de vista bu arada, sorun büyük ihtimalle ondan kaynaklansa gerek neyse gidip değiştiririm olmadı haydaaa şimdi de touch pad de iki tuşa birden tıklayınca olan middle button da gitmiş mouse un yazılımındandır dimi bu durum? kaldırırsam eski haline kavusabilirim?
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ben o yazlımı kullanmıyorum. memnunum.
Öne çıkan mesajlar