ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 elimde .avi bir dosya var.media player'ı kullanıyorum açmak için.Bilgisayarımda divx ve xvid codecleri var yani başka şeyleri sorunsuz açabiliyorum.Ama bu dosyamda açılışta codec istiyor tabi bulamıyor ve sonra açtığındada ses gelmiyor.düzgün açmak için gerekli codeci nerden bulabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 biri yardım etsin lütfen 1.5gb lık çekip izleyememek geriyor insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hassand Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 ac3 codec in son versionunu indir ses gelmiosa[signature][hline]My Command is Your Wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 kullandığın playerla da ilgili bir şey bu, desteklemiyor olabilir ..[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 sen sen ol, codec pack yükleme..gereknleri teker teker bulup yükle.. gspot die arat google'da onu cekip, hangi codecin gerekli olduguna bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Vaaay ceday işi sökmüş :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 eheh :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cuttooth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 "videolan player" ı denemeni tavsiye ederim kesinlikle tüm codecler ve son sürümler olmasına rağmen bende de çalışmayan hayal kırıklığı yaratan büyük videolar olmuştu..son çare denedim işime yaradı aşağıdaki linkde son sürümü var http://www.videolan.org/vlc/download-windows.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar