exhell Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Selam Oyunu bıraktığım için Lightbringer serverındaki Nithalak adlı lockumu satıyorum Burning steppes serverında alt olarak lvl 40 paladin mevcut.. Armory : http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Lightbringer&n=Nithalak /played:116 days 21 hour 112k Life time karakter şuan destrodur itemleri merak ederseniz in-game de gösterebilirim Karakterin 3 Tane Tittlesi vardır Challenger Nithalak General Nithalak(pre tbc?) Conqueror Nithalak Epic flying(280%) mount mevcuttur Charda 1.2k gold vardır Dreadweave gear 486 resi Destro(Felweave) gearla 350 resi 1080 spell dmg Bankada 3 tane Epic gem(12 spell,10 spell crit,5 spell 6 crit) mevcuttur ve 4 tane normal yellow/blue, red/yellow socket vardır (socket konusunda masraf yapmazsınız) 2 Tane 40 k honorla alınan battlemaster trinketi mevcuttur(spell ve crit) ayrıca Darkmoon Card: Madness trinketi mevcut 4 adet vengeful,geri kalanların hepsi s2 ve guardian-ve bütün vindicator itemler PvE gearla unbuffed 1251 shadow dmg vardır.. badgeyle alınan çoğu itemler mevcuttur(trinket eldiven,belt aklıma gelenler bunlar)(PvE gearla Rahatca MH yapabilirsiniz) Frozen Shadoweave,Spellstrike,Battlecast setler mevcuttur 2/5 T4 Bütün itemler Enchlidir..Ringler dahil Ench 372,Tailor 375 / Cooking 363 Bankada çoğu primal ve Major Shadow power,Adepts elixir potları,mana pot,well fed kısaca raidi karşılayacak bütün bufflar mevcuttur 1.4k arena point Account 27 Temmuza kadar açıktır Fiyat olarak 325 YTL düşünüyorum. Ciddi alıcıya indirim yapabilirim. İletişim: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
exhell Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 up. acil satılıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
exhell Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 300 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
exhell Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 250.... acil satılık izmir içi elden teslim edebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
exhell Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 yukarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
exhell Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 hemen almak isteyen varsa 200e vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
exhell Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 beyler oyunu bıraktım acc hala açık boş boş duruyor yokmu alacak yaw :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 fiyat baya iyi gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 fiyat çok iyi druid e devam etmeyi düşünmeseydim bugun alırdım.. harika bir fiyat cidden bu kalitede acount a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
exhell Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Lütfen takas için eklemeyin takas düşünmüyorum ve pazarlıksız fiyatı 200 ytldir. Account hala açık.oyunu sildim oynamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 gerçekten iyi fiyatmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
exhell Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Satılmıştır, paticik'e teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar