Xelee Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Uzun bi aradan sonra wow accountunu yeniden actım ama bilgisayara format attıımdan herseyi yeniden yuklemem gerekti. Simdi 1.1gb gozuken patch'i cekmem gerekio. Biraz ugrastım router'ın ayarlarını ve windows + norton'un ayarlarını deistirdim. (3724 ve 6112 portlarını actım, wow.exe'yi downloader'ı allow ettim, etc.) Ama hala "the tracker is not responding", "your computer appears to be behind a firewall" msjlarını alıorum. Router'da port triggering'den actım. Windows firewall'da biri vardı, dieri yoktu, onu actım. Norton'da port numarası girilip de acılan yeri bulamadım (belki yoktur, bilmiorum) ama firewall program rules kısmından wow'la ilgili herseyi allow ettim. Neyi eksik yaptım? Neden olmuo? Yardımlarınız icin tesekkurler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 bilmiyorum aynı sorun mu ama dün gece ptr nin dowloaderı da çalısmıyodu belki 1 günlük bi bakım filandır ama bi bilgim yok bende basladı diyip duruyordu sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 direk full patchlerden dene bence wiki www.wowwiki.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 aynı sorun bende de var su an.. herşeyi ayarladım.. aynı hatalar geliyor.. normalde gelmemesi gerekirken.. %27 zor oldu pff.. ne yapcam bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 aynı sorun bi suru insanda varsa daha guzel olur benim icin. :) en azından benim bilgisayarın ayarlarında bi sorun olmadıını ogrenmis olurum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 10kb ile iniyo şaka gibi :p düzelirmi acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 burdan indirsenize blizzard downloader ile hızlı indiremezsiniz. http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 bu arada wow forumlarında bi kac bi sey okudum. herkeste boyle bi sorun varmıs. bugun de blizz paris'ten sonrası olduu icin technical support calısmamıs. o yuzden tracker sorununun duzelmesi en erken yarın olcakmıs. ordaki mesajlardan sorunun bana özgü olmadıgına ikna olmuş vaziyetteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 neyse artık beklicez napalım :) gece ful acık durur iner bi şekilde heralde.. DISCLAIMER: Patch mirrors are neither guaranteed to be working, nor to be virus or trojan free! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 wowwiki'dekiler temizdir için rahat olsun. blizzard downloaderı beklemek saflık olur biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 http://www.4fansites.de/world_of_warcraft_patch.php işe yararmı acep bu link indirsemmi ne dersiniz.. 50kb ile iniyor baya iyi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 linkte gorunenlerin hepsinden indirebilirsin, ben oyle yapmıstım. bu verdigin siteden de daha once patch indirdigimi hatırlıyorum. baglantının hızı kac bilmiyorum ama normalde kacla indirmen gerekiyorsa o hızda indirmen lazım bu mirrorlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 eet güzel inio. 100e çıkıyor arada fena deil.. çalışır umarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 ben de su an wirebrain.de'den indiriorum. 100 civarı seyredio. bu arada tam burdan indirmeden once blizzard downloader'a baktım. sorunsuz calısıodu ama 50 civarı indiriodu. ben de burayı deniim dedim. toggie'ye tesekkur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 tracker olayı düzeldi ama ondan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar