Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 '' benim hayatımdaki aşk senin bildiğin aşklardan değil '' bu cümle üzerine bir şiir yazasım var..yani nasil desem bu cümleyi benim için önemli olan biri söyledi..ve aklımdan cıkmıyor kelimeleri kağıda dökemiyorum açıklayamıyorum kendimi..çok kötüyüm beynimde dönüp duruyor bu cümle..yardim istiyorum..ne yapmalıyım? edit : dalga geçmeyin ciddiyim fena bir durumdayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Arabesk dinlemelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 kendini anlatamıyosan pop şarkısı yap. az biraz anlatabiliyorsan metal bi parça. evet anlatabiliyorum diyosan şiire o zaman başla bence. bilirim böyle bir cümle üzerinde dönmeyi. öyle şey olduğu zaman akrostiş üzerinden bağlantı yaparak birşeyler kıvırmaya çalışıyorum bende. tavsiye ederim kolay oluyor hem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 ya nasil bişi kafamda kelimeler var ama dökülmüyor anlatamıyorum böyle of kafa atasım var kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 once o cumleyi yaz sonra devam et.... bitirince o cumleyi sil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar