oper Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 efendim ben geçen gün 64bit xp kurdum normal xpnin olduğu kısma.. sonra sevmedim geri kaldırdım.. ama aynı yere kurduğum için bazı şeylerde sorun yaşadım. internet explorer gümlemiş. neyse hallettim onu.. bugunde şey farkettim. system info dosyalarını açan program görünmüyor.. normalde zaten notepad ile açığ okuyabiliyoz ama benim sormak istediğim şey farklı. xp cd sini bilgisayara takıp çalıştırdan bi komutla bozuk olan yerleri onartıyoduk.. ama o komutu bi türlü hatırlayamadım. yanlış da hatırlıyo olabilirim ama öyle bişeler vardı. neydi bilen var mı acaba? güncelleme (müm): uygu başlıklar koyalım di mi =) cevap: valla ne koyacağımı bulamadım ondan öyle yazdım.. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 1- XP cdsini cd rom a takın başlat çalıştır a sfc / scannow yazın 2- XP cd sini cd rom a koyun ve başlat çalıştır a X:i386winnt32.exe /unattend 3- XP cd si ile boot edip yeniden kurmak... Açıklamalar... ----------------- 1. işlemi yaparsanız yanlızca sistem dosyalarının doğruluğu kontrol edilir. Pc nin açık olması gerekir. Eğer birden çok Cd rom varsa Xp cdnizi " Master " olan sürücüye koymanız tavsiye edilir. 2. Bu işlemi yapar iken "X" yerine XP cdsini koyduğunuz Cd Rom un sürücü harfini yazmanız gerekiyor. Bu işlem sonucu yeniden kurulum yapılır, ancak bilgilerinize zarar gelmez. ( bu işlem her durumda yeniden ürün anahtarı isteyecektir. ) 3. iilem için bios tan boot için 1. aygıtı CD rom a getirin. XP cd niz ile boot ettikten sonra kurulum kısmına kadar devam edin. ( F8 ile sözleşmeyi kabul edin ve kurulum ekranına gelince ) R ile onarımı seçin. 2. şıkta olan işlemler yapılacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 sağol fistan 1. komutu arıyordum.. umarım işime yarar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar