MilleR Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 dun izledim ben aslında starda ama sadece o savas sahnesinde falan actım o atmosfer muthis harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Ya yine şu filmi baştan sona izleyemedim ya off. ama hepsi bu Tayyibin başının altından çıkıyor herif Uzanı cezalandıracak diye filmin içine etti..Ulan ilk seçimlerde oyumu Genç Partiye verecem ha...[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 ya başlıcam sonunu izlemedim gerçi 1515616 kez izlemiştik ama olsun 5dakika daha sabremedi itler bari film bittikten sonra kesilseydi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 abi turkce dublaj oldugu sürece o filmi seyretmem yaaa hatta hic bir filmi seyretmem neden boyle bir sey yaparlar hic anlamiyorum yaaa rezil gibi oluo film[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 evet dublaj felaket. Orjinali kulaklarımda çınladı o atın üstünde last chance konuşmasın yaparken[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 sonuçta adamlar (star mesela) türkçe yayınlama zorunda, ama gel gelelim bende dublaja karşıyım keşke dublaj on/off olayı olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar