cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Bu akşam starda saat 20.00'da 213461253461523. kez izliceklere duyurulur:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Ama izlenir mi ? izlenir..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Burdakilerin haberi olanların çoğu izler:) star da otomatiğe bağladı,2 ayda bir veriyo 14 aralıkta vermişti,14 şubatta da veriyo bi daha 14 nisanda vercek:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 bravehart ayrı bir atmosferi var ya ilk sinemada izlediğinde çok başka havası var ilk izlemenin (: ama yinede izlenir 1215151 kez (: babasının cenaze sahnesini seviyom[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Çok YAKINDA) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ankarada 2 yıldan fazla gösterimdeydi. (ohaaa) iskoçların g*t gösterme sahnesini kesiyolar oysa baya komik oluyo filmde cıkcıkcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 iyiki çoktandır brave heart'lı uzan reklamları çıkmıyo:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 izlenir elbette, kola hazır cips hazır... film sonrası için de üç çeşit bravehart remix ve cover ım var film biter, içimdeki gaz bitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Yavaş izleyin =). TMSF Star'a el koydu. Büyük ihtimalle program değişmiştir ;). Ben VCD koyup izler miyim? Izlerim, orası ayrı...[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 izlenir izlenir :) bu özel yayın olmalı cem uzan için özel gösterim olabilir :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaSCaL21 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 bnde 78364876138746184681736487134 kere izledm ama artık yeter bugun izlemicem :)[signature][hline]Your death will be avenged !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 bende izlemicem[signature][hline]Adım Boojack, bıraktılar beni tek. Icq:161010949 p ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ben izlesem mi izlemesem mi modunda açtım odada starı.. Kızın boğazını kestiği sahneyi geçtik demin birden izleyesim geldi :) Of bu türkçe dublaj hiç olmamış, bunu hatırladım birden.. wallace ın oğlu diye 3 kişimi bağırıyor be köyde cık cık, orjinal esleri alsalar bari türkçe altyazılı. Bence Cem Uzan iyice sıyırdı, kendini William Wallace sanmaya başladı, bakın demedi demeyin yakında reklam diye müziğini dinlediğimiz Braveheart tarzı kilt le filan çıkar televizyonlara , bir elindede meşale kaldırır elini havaya Özgürlüüükkk diye bağırır. Demedi demeyin hehe [signature][hline]sonunda yeniledim. [Bu mesaj mexinth tarafından 14 February 2004 21:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 güzel filim ama yani...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ulan star! filmin ilk 2:30 saatini izledim ii güzel gerisi star yüzünden yalan oldu, haala siyah ekrana bakıyorum belki bi umut düzelir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Starın yayını gitti(kablo) bizde.. başka giden var mı ?[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 burdada gitti[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Fiyaskoooooooo!! rezalet!! Skandal!!! HEPİMİZ ÖLÜCEEZ[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 aynen pfffff tamda yerinde(bugün star el değiştirdi o yüzden olabilir)[signature][hline] Yukarda boşunamı UltimaTRSözlük linki vermişler.. Elcia, 07 February 2004 01:00 tarihinde demişki: ama yazmadım geri bişi..ööle saçma mesaja ne yazıım!!!hee evet çoştum hade birlikte çoşalım diicem sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 evet bencede o yüzden, bize filmi yarıda bıraktırıp psikolojik işkence yapıyolar :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ya ben daha bu filmi bi kez bile tam izleyemedim ya!! on bin kez girişimde bulundum bi kez bile olmadı beee sonunda şu olacak, gidecem alacam dvd sini, krallar gibi izlicem, doymicam tekrar tekarar izlicem ve sonrada açacam braveheart remix i, kendimden geçecem yada yo.... boşver teknoyu alacam kılıcımı savuracam çayırda bayırda yada yada.... *! delirir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 star açıldı film yok!?? :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 OLAMAZ YA!!! FİLMİMİZİ YEDİLER SONRADA Bİ ADAMIN SHOWUYLA BAŞLADILAR!! BRAVEHEART ÇÖPE GİTTİ!!! *!DELİRİR*[signature][hline] Yukarda boşunamı UltimaTRSözlük linki vermişler.. Elcia, 07 February 2004 01:00 tarihinde demişki: ama yazmadım geri bişi..ööle saçma mesaja ne yazıım!!!hee evet çoştum hade birlikte çoşalım diicem sanki.. [Bu mesaj zlorwf tarafından 15 February 2004 00:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 off kacirdik iyi mi..[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 arto show ne ya? cesur yurek arto kiltte yakisir ona[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 tuh ya kacirdim izlerdim yine[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar