KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Ragnarok II için yabancı bir site yapmıştım siteyi kurduktan sonra 1 amerikalı, 1 hollandali yazılımcı ile siteyi oldukça geliştirdik. Uzun zamandır hiç birimiz bakmıyoruz. Sitede bizimle birlikte olamk isteyen Yönetici, Moderator, Sistem üzerinde php ile değişiklik yapabilecek arkadaşlar var mı ? Bu arada bu sitenin benim olduğunu hatta bir türk e ait olduğunuda ilk defa buradan yazıyorum. www.ro2info.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 oha çıktımı ragnarok online 2? haberim bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 14 yıl oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 ragnarok 2 şuan'da sadece filipinlerde çıktı veya open beta yapıyor. ama şimdiden private serverları açıldı tüm özellikler olmasada içinde oyunu kavramak için iyi oluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 account alamadım ya bu kssn falan bişeyler yazıyo alet kendi kendine,bi yardımcı olun memedali bey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 oyun indi falanda,account private server falan bulamadım,ııh,olmayacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 ehehe ben sana tam adresini göndereyim private server'ın notlarımı kurcalamam gerekecek direk forum üzerinden link vereyim'de ileride soran olursa rahatlıkla ulaşabilsinler. Link'e girdiğinde direk karşına downloadrı vericek. 2. linkden de o site üzerinden account alıcaksın edit2: linkleri vermeyi unutmuşum: download client + account Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 tenks :) acaip işime yaradı,giriyorum birazdan hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 uzun zamandır bende girmedim akşam iş dönüşü yanındayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 client 419 degilmis buarada ya,326mı nevar onla girin diyolar.full patch falan yaptım gece,sora girmedi sıkıldım sildim,simdi tekrar bakıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 evet sabah işe gitmeden bende okudum 3xx olan client i indirecekmişsin ve ASLA update etmeyecekmişsin ben url leri sık kullanılanlara eklemiştim akşam gönderirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 update etmedim,sadece npc translator'ı yükleyin diyo,yükledim yüklemeyede buseferde butonlarda ne yazdıgını göremiyorum :) neyse dur biraz daha kurcalayım :D pmden yollayabilirsin yada buraya falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar