burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Metakuso said: Oldboy - 65 kere saygı duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 geçen taksicinin biri bu konuda ufuk açan bi konuşma olmuştu bizim -yauğ gençler geçen bi dizi izledim harbi adamlar yapmış böle yaptınmı yapcan -ne dizisi abi -yüzüklerin efendisi -film abi o -yav herneyse işte çok güzel hatta neydi aouv starda ardarda verdiler tekrarını 2 3 kere -onlar ayrı filmdi ama abi -yauğ ney ayrı filmi yüzüklerin efendisi işte oug -sen seyretmedinmi abi o tekrarlarnı -ben seyrettiğim şeyi bidaha neye izliyim ahağ -taksimetre .tüne girsin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 TVde şurda burda yayınlananlar haricinde kaç kere tekrar tekrar izlediğimi unuttum dediğim filmler: City of Violence Crying for Love , Center in World A Scene at the Sea Macross: Do You Remember Love? Time and Tide KOR: I Want Return That Day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
limbik Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Valla film ilham verici yahut kilometre taşı ise izlenir. Misal ben Otomatik Portakal'ı bi 7-8 kere izlemişimdir herhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar