NoS Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Arkadaşlar belli bi fiyata çıkabilirim lütfen fazla olan gitmeyecek yada satmak isteyen varsa lütfen benle irtibata geçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 1 tane olması gerekiyordu arkadasta yarın (bugun) ulasırım ona bana pm le hatırlatırsan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 benim bi arkadaşa da lazım fazla bileti olan varsa kontakt kurdurabilirm sanırım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 bana pm atın işte sabah ben de bakar arkadası arar sorarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Yav ayıp olum ya kalktık üşenmedik konu açtık benim hayati tehlikem var hayatı metallica olan bi arkadaş için alıyorum bide tabii kendim için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 ben satıyorum 1 tane 200 ytl dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 NoS said: Yav ayıp olum ya kalktık üşenmedik konu açtık benim hayati tehlikem var hayatı metallica olan bi arkadaş için alıyorum bide tabii kendim için :D tamam canım önce sen al konu senin, 3.bilet çıkarsa talibim diye yazdım ben açık arttırmaya girip alcak değilim :D arkadaş için zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 saha içi biletleri yeniden satışa sunuldu bilgilendiriym dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar