tau Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Okul bastırdı oynayamıyorum. LVL 70 Warlock'umu satıyorum. http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Grim+Batol&n=Hydrelix Çok imba deil ama geliştirme açısından iş görür. 200 ytl. Not: Mesajı yazan Gürsoy (Glorfindel, Necrosh, Hydrelix). Bu arada Pati Accountuma nooldu çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Iyi satislar gürsoy;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tau Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Saol Enis abi. Sen de satıtormuşsun bu arada AoC charını. Kolay gelsin. Bu arada ben irtibat bilgilerini yazmamışım. [email protected] msn ve mail. mail tercihimdir. özel mesajlara bakamayabilirm. Malum Tau'nun accountundan atıyorum mesaları. Biri sevabına benim hydrelix isimli pati üyeliğime noolduğunu söylerse sevinirim. Gürsoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ponzio Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Nickini beğenmeyip silmişler ucuz lock :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
e.g.uysal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Benim nickim çok özeldir. Hiçbir anlam ifade etmez ama sanki anlamı varmışcasına durur:D Bu arada nickler hakkında yorum yapacak son adamsın Murat. Bir sonraki ucuz charının berbat nickini ailecenk bekliyoruz. Yeni pati accountuma kavuştum. Emeği geçen herkeze sevgiler:) Gürsoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Enis abiden de birşey kaçmıyor. en dipnot:çılgın enis arıycam bir ara işlerim bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Kacmaz olurmu, bak yine sattin beni anlamadim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pyroleo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 ee.. chara nooldu vaz mı geçtin gürsoy?lich'mi beklicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
e.g.uysal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Char yatıyor abey. Bekliyoruz. Lich'e girerim belki. Ulan olaya bak kendi abimizle forumdan görüşür olduk. Abey nasıl bir iş seninkisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar