tau Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Okul bastırdı oynayamıyorum. LVL 70 Warlock'umu satıyorum. http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Grim+Batol&n=Hydrelix Çok imba deil ama geliştirme açısından iş görür. 200 ytl. Not: Mesajı yazan Gürsoy (Glorfindel, Necrosh, Hydrelix). Bu arada Pati Accountuma nooldu çözemedim.
tau Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Saol Enis abi. Sen de satıtormuşsun bu arada AoC charını. Kolay gelsin. Bu arada ben irtibat bilgilerini yazmamışım. [email protected] msn ve mail. mail tercihimdir. özel mesajlara bakamayabilirm. Malum Tau'nun accountundan atıyorum mesaları. Biri sevabına benim hydrelix isimli pati üyeliğime noolduğunu söylerse sevinirim. Gürsoy
ponzio Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Nickini beğenmeyip silmişler ucuz lock :D
e.g.uysal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Benim nickim çok özeldir. Hiçbir anlam ifade etmez ama sanki anlamı varmışcasına durur:D Bu arada nickler hakkında yorum yapacak son adamsın Murat. Bir sonraki ucuz charının berbat nickini ailecenk bekliyoruz. Yeni pati accountuma kavuştum. Emeği geçen herkeze sevgiler:) Gürsoy
deadea Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Enis abiden de birşey kaçmıyor. en dipnot:çılgın enis arıycam bir ara işlerim bitsin.
Arnis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Kacmaz olurmu, bak yine sattin beni anlamadim bile.
pyroleo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 ee.. chara nooldu vaz mı geçtin gürsoy?lich'mi beklicen
e.g.uysal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Char yatıyor abey. Bekliyoruz. Lich'e girerim belki. Ulan olaya bak kendi abimizle forumdan görüşür olduk. Abey nasıl bir iş seninkisi...
Öne çıkan mesajlar