yves Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ya yeni bi öğretmen geldi şimdi..bizden fazla şey bekliyo..bizim okulda (aaal) çoğu hoca fazla takmaz ingilizceyi hazırlıktan sonra.ki biz lise 2 olmuşuz bize neler yaptırmaya çalışıyo kadın..işlediğimiz her konuyla ilgili activity hazırlıcakmışız..yok poem yok bilmemne ne yaparsanız yapın dio.. aslında yapmamayı tercih ederim ama hiç boşta gitmek istemiyorum.. bi fikri olan varmı?? yada crime la ilgili şiir yazabilecek..??:)[signature][hline]Only in silence the word, only in dark the light, only in dying life: bright the hawk's flight on the empty sky. Creation of Ea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ingilizcem iidir (alalha $ukur biz de hzırlık okuduk) ama $iir konusunda hic bi bilgim yok .. Alakasız ama kafiyeli $eyler yaz genelde ole oluyo .. ya da tersi[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 valla öle bi aktivite istediklerinde en son su altında cam fanus işinde yaşayan her şeyin vergiye bağlandığı(ölümün bile ) bi şehir yaratmıştım...hoca benden bi daha ödev istemedi :D[signature][hline]Trust hurts, betrayel kills... İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen. Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki: ayrıca benim adım thomas disease bana komaz Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki: İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ille crime ile ilgisi olması lazım mı daha önemlisi ille poem mi olacak?[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yves Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 yok ille poem olmasına gerek yoktu ama hallettim zaten..:) şööle güzelinden bi crossword hazırladım kelimelerle ilgili..bana yeter o..[signature][hline]Only in silence the word, only in dark the light, only in dying life: bright the hawk's flight on the empty sky. Creation of Ea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 crossword u bize ödev veriyolardı be :) üni hazırlıkta www.eclipsecrossword.com u kullan süper bi program[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge [Bu mesaj regulus tarafından 15 February 2004 19:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 crime behind your neck everywhere in dark ignore darkness from your mind Think that love is your fight :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 aaal neresi :)[signature][hline];;suicidal icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 saçma bir şarkı[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says: sevgin bana bir tuzakmış be yar, Günden güne yağar yüreğime kar, Bu dünya sensiz gayri bana dar, Anla artık bu 14 şubatta beni sar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 cali$ karde$im i$in ne :p yazin kar$ina 2 turist cikarda, afallarsan "ah ulan hocanin sozunu dinleseymi$im ke$ke" dersin bizim arkada$lar gibi.. :)[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 said: metboy, 15 February 2004 19:12 tarihinde demiş ki: aaal neresi :) ankara atatürk anadolu lisesi[signature][hline]bigün bi imzamz da olur inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 valla şiir yazmak o kadar zor değil.bizim ingilizce hocası ilk dönem bize 500-600 kelimelik hikaye yazdırıyodu her hikaye bittikten sonra.3 tane var hatta yazdığım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Crimmeee , Crimeee Wtf Crimeeee , Crimeee Sooooo Wtf Crimeeee, Crime is good , murdering is better LoooooLLLL ,and looooool Yazan : Crime Mahmut - The Original Teaci[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Crime is the baddest think in the world, dont make crime please !! Crime is the horrfiest think in the world, please dont crime people !! Crime is the saddest think in the world, so please dont make crime !! Yaa işte böle bi şiir yazarım aklını alırım :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 abi böle böle ingilizceniz gelişir işte şikayet etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar