Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

saçma bi ingilizce ödevi..

yves

Öne çıkan mesajlar

ya yeni bi öğretmen geldi şimdi..bizden fazla şey bekliyo..bizim okulda (aaal) çoğu hoca fazla takmaz ingilizceyi hazırlıktan sonra.ki biz lise 2 olmuşuz bize neler yaptırmaya çalışıyo kadın..işlediğimiz her konuyla ilgili activity hazırlıcakmışız..yok poem yok bilmemne ne yaparsanız yapın dio..
aslında yapmamayı tercih ederim ama hiç boşta gitmek istemiyorum..
bi fikri olan varmı??
yada crime la ilgili şiir yazabilecek..??:)[signature][hline]Only in silence the word,
only in dark the light,
only in dying life:
bright the hawk's flight
on the empty sky.
Creation of Ea
Sosyal ağlarda paylaş

ingilizcem iidir (alalha $ukur biz de hzırlık okuduk) ama $iir konusunda hic bi bilgim yok .. Alakasız ama kafiyeli $eyler yaz genelde ole oluyo .. ya da tersi[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

valla öle bi aktivite istediklerinde en son su altında cam fanus işinde yaşayan her şeyin vergiye bağlandığı(ölümün bile ) bi şehir yaratmıştım...hoca benden bi daha ödev istemedi :D[signature][hline]Trust hurts, betrayel kills...
İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen.

Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki:
ayrıca benim adım thomas disease bana komaz
Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki:
İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

yok ille poem olmasına gerek yoktu ama hallettim zaten..:) şööle güzelinden bi crossword hazırladım kelimelerle ilgili..bana yeter o..[signature][hline]Only in silence the word,
only in dark the light,
only in dying life:
bright the hawk's flight
on the empty sky.
Creation of Ea
Sosyal ağlarda paylaş

crossword u bize ödev veriyolardı be :) üni hazırlıkta
www.eclipsecrossword.com u kullan süper bi program[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge

[Bu mesaj regulus tarafından 15 February 2004 19:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...