Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Holo Hakkında Sorular?

Eylul

Öne çıkan mesajlar

Simdi yılbaşında eski oyunculara iki, yenilere 1 Holo hediye edildi. (ki üç gün dial-up ile Update'leri indirmekle uğraşmış ve oyuna ancak 5 Ocak'da girmiş biri olarak haksızlık bu diyorum. En azından oyuna yeni giren birine standart bir holo hediye edilmeli diye düşünüyorum)

Jedi olmak için ise 5 tane holo açmak gerekiyor.

Bu durumda oyunda Holo nasıl bulunuyor?(satın almanın dışında. Ne de olsa yeni oyuncuyum param yok:) Yabancı bir forumda Dathomir-Cristal Cave gibi yerlerden Holo çıkabildiğini okumuştum gerçekten Holo'lar bu gibi yerlerden mi ediniliyor? (bu mağraya gittiim gezdim adamlar 20-24K arasi HAM)

Kaç çeşit Holo var? Silent Holo görünüş olarak farklı mı? (şimdiye kadar 2 Holo açtım Turkuaz rengindeydi.)
Sosyal ağlarda paylaş

holocron sitemi sudur yapman gereken 4 master prof ve birde yine masterlanmasi gereken 1 secret prof vardir. dolayısıyla en fazla 4 holocron kullanıp kaybedebılırsın 5. yanı slient kullanıldıgında sana gızlı meslegı bul der ve inventroyunda durur ama bu su manaya gelmıyor ılla 4 adet yada 5 adet holo kullanacan dıe bısı yok nedenı de holo acana kadar masterladıgın prof lardan bırı senın holo profun yada gızlı profun olabılır. ama yenı basladıgını dusunursek mın. 4 adete ıhtıyacın olacaktır. force cave den holo dusurmeye calısma derım cunku ben pek cıktıgını gormedım oradan bunca suredır 3 5 adet duymuslugum var. imperial sen en kolay dusurebılecegın yer rorıde bulunan rebel base dır bellı bır spawn sırası var ve buradan dusurebılme ıhtımalı yuksek pek cogumuz oradan daha bu hedıyeler gelmeden hololorımızı oradan tamamladık. 2 .yol ıse ımperıal factıon gorevlerınde rebel surface marshalllerden dusurmektır derım. bunun harıcınde mokk tan bıle holo dustugu oldu ama yogunluklu bakılacak yerler burası. rebel olanlar ıcınse dark stormtrooperlardan yogunluklu dustugu soylenıyor bunun harıcınde sansın varsa cebınde holosuyla spawn olan herhangı bır yuksek hamlı npc dende duser ama bu soledıklerımı kasarken hem fp yaparsın hemde holo aramıs olursun.[signature][hline]sad [R.I.P]
eclipse

[Bu mesaj sadATS2 tarafından 16 February 2004 14:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

(Sanırım Sad "Good Samaritan" badge'i almak istio... :-P Oyunda yapacan abi burda diil :-D)

"This badge is for players who help other players in the game. These are people who have the "Helper" tag above their names and work to explain the game to newcomers, assist players with quests or other good public deeds."[signature][hline]:hrr: No more Mr. Nice Guy... :hrr:

Devvo Ki'yyst
Teras Kasi Master, Novice Weaponsmith, Novice Pistoleer
Ex-Master Creature Handler, Ranger, Rifleman
(R.I.P.), Eclipse

Sosyal ağlarda paylaş

oyundada yapiyom ama badge i hala vermediler oyuna yenı baslayan yerlısı yabancısı benı arıyo mıllet benı para babası gormeye basladı oysakı bı bılseler halımı. su theedde kutuphanecı badge ını aldım dun aksam sırf bu sebepten. ıtınayla sorularınız cevaplanır. iste aradada oyun oynamaya fırsat buluyom :)
:rock:[signature][hline]sad [R.I.P]
eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...