Dev Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 http://www.facebook.com/group.php?gid=8589094949 Hahahahahaahahahahhahaah. Off...
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 admin lerin isimlerine koptum.. hangi anne baba çocuğunu böle bi zulumde bulunabilir acep
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 said: İstanbul’da öğrenci olmayı dilimizin döndüğü kadar tarif edersek... Birincisi ve en önemlisi Paso-Akbil. Öğrenci Akbil’ini kaybetti, yahut evde unuttuysa yanmış, bitmiş, ölmüş demektir İstanbul’da. Zira otobüs, tren, vapur, metro, tramvay, finüküler derken ulaşıma küçük bir servet ödemek boynunuzun borcudur! İlk üniversiteye kayıt yaptırdığımız dönemde arkadaşım Paso-Akbil konusunda madara olmuştu. Otobüs şoförü sayın abimiz arkadaşıma paso sordu, bizimkisi tabii paso filan nereden bilsin, yeni aldığı öğrenci kimliğini göstermişti. Şoför dövecek gibi baktığında arkadaşım herhalde bu paso olmasa gerek diye düşünerek ÖSYM kazandı belgesini göstermişti sayın şoför abimize. ahahaha andaval herhalde bunlar
toggie Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 * Ubeyit Hatipzade (creator) * Eşe Karaduman (Germany) lol
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 adım soyadım belli olmasa saglam dösicektim ya augsjkjasgh
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 ahahahhaa. ama garbıc bunun yeri
Dev Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Valla ben direk grup walluna kahkahalar patlattım.
Öne çıkan mesajlar