SadButcher Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 2004.06.19 Open Air Istanbul Turkey Hihohay![signature][hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 össden bir gün önce =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Ben üniversiteyi bitirdim :P (Bencilim evet)[signature][hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 YUH! YUUUH! inanılır gibi diil arkadaş. ahahahahaha. SÜPER LAN!!!! sad hiç olmadı konserde görüşürüz kardiş. ahahaha.[signature][hline]En son insan yapısı olmayan neye hayranlık duydun. Bir çiçeği ne zaman kokladın en son. Gökyüzüne ne zaman baktın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Hın hın hın hın biletlerin satışa çıkmasını sabırsızlıkla bekliycem :)[signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] There is no darkness, only ignorance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 bu grubun adı nası okunur ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 kuinsrayh[signature][hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 mutlu oldum ya, korkuyodum dt yi koyacaklar diye, malum her yıl össden bi gün önce konser şart- geçen yıl moby vardı. mutlu oldum artık dt de görüşürz tayfayla, ya da caza gelirsneiz konserden önce pm atarsınız görüşürz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 HO HO HO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 ulan sewinsemmi üzülsemmi şimdi.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saygin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 de garmo'yla gelecekler di mi?[signature][hline]And I'll never be open again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Great news, indeed! Don't ever trust, dont ever trust the needle, it lies :P[signature][hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 şaka gibi :)))[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 müsaadenizle.. "aman sabahlar olmasııın"[signature][hline]En son insan yapısı olmayan neye hayranlık duydun. Bir çiçeği ne zaman kokladın en son. Gökyüzüne ne zaman baktın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 İşin enteresan tarafı ya bu prodüktörler beni çok sevio yada ben sahiden iyi şeyler dinliyorum. Daha geçen hafta sonu izlediğim DVD yorumunu yazıp kendi kendime "ah ulan böyle grup esas sahnede izlenir beah" derken arkasından bir mail alıyorum adamlar geliyorlar bir değil beş değil üç değil aynısı Opeth tede oldu daha bir sürü grupta oldu. Neyse dinleyenler dinlemeyenlere öğretsin diyeyim. Müzik okulunu okuyunuz ztiki topik orada gerekli bilgiler bulunuyor albümleri ve şarkıları ile ilgili...[signature][hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeftF13LD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 sad beni Queensryche e götür =)[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 yer açın ben de geliyorum :)[signature][hline] Güneş ve yıldızlar varken elmaslar yeterince parlak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 konser tarihinin değişme ihtimali hiç yok mu? bana Queensryche'ı öğreten, sevdiren insan ÖSS'den bir gün önce olduğu için çok istemesine rağmen gidemeyecek de... :([signature][hline] Güneş ve yıldızlar varken elmaslar yeterince parlak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Hemen deiştiriorum senimi kıracaz :-D[signature][hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Ehems son gelen bilgi bu hadisede bi festival içerisinde yer alıyor vede şu an görüştükleri grup bir rivayete göre Twisted Sister. Editörün karın ağrısı: Ulan 20 senedir dinlerim bu grupları hepsi bi seneye sıkıştırılırmı bu bana revamıdır. Bide ortalama 35 milyondan 10 tane konser adamı kanser edermi?[signature][hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Ehem mailleşmeden bir anektod. From: [mailto: şimdi senin bilmediğin bi şeyi söyleyeyim. queensryche 19 haziranda rock istanbul diye bi fest'e geliyor. organizasyonu h2000 aptalları ve fil yapımın beraber yaptığı bir organizasyon bu. 18 19 ve 20 haziranda olacak galiba fest. bu üç gün içinde büyük olasılıkla dream theater da çıkacak... aynı tarihtede atinada rockwave olacak. 20 haziranda galiba. peki bu festivalde kim çıkıyor? yine queensryche ve bi de twisted sister. yani buradaki organizasyon sırasında twisted atinada olacak. günün sorusu, organizatörler şu an hangi grupla görüşüyorlar dt ve queensryche dışında? From: [mailto: Bayhan? From: [mailto: rıza silahlıpoda abi From: [mailto: Ehe stadyum konseri olcak desene.[signature][hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 festivali h2000ciler yapiyorsa sictik demektir yazik oldu guzelim konserlere :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 valal össyle çakışmayacak dediklerine göre 18inde filan olucak bu olay aman geçen sene de gitmemiştim dtye artık gelecek sene inşallah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar