Godin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Arkadaşlar esas topicin içine yazdım cvp veren olmadı acil yardımınız lazım mecburen topic açtım belki dikkat çeker. Vista 64 bit kullanıyorum freedom yükledim freecap yükledim.Freecapten wowu girdiğim anda DEP tarafından wowun yürütülmesi durduruldu diyor.Veri yürütme engellemesini wow da kapatmama windows izin vermiyor.Oyunda çok aşırı lagım var 3-5 gündür oynayamıyorum.openvpn yükledim çok karışık çalıştıramadım..Bilen biri yardımcı olursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haintapir Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Sorunu çözer mi bilmiorum da Freecap yerine Proxifier kullan. 64 bit versiyonunu indirmeyi unutma tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 açılmış halini kopyalarsan Sockscap vista 64 de çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Godin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Perspective said: açılmış halini kopyalarsan Sockscap vista 64 de çalışıyor perpect Allah razı olsun çok büyük sevap işledin yaw.Harbiden arktan sockscap dosyayı aldım msn den ve çalıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar