SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Türk Dil Kurumu'ndan gelip ayar verdiler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 SeaGle said: Türk Dil Kurumu'ndan gelip ayar verdiler sdf ahahsahhasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Dev said: önce mi ekini ayrı yazmayı öğrenin aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 gerçekten anlamıyorum incecik kollar, kız gibi bi bel, çirkin bi surat. abicim bu hilkat garibesi nasıl öttürür almanyayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 -Cleglaw- said: gerçekten anlamıyorum incecik kollar, kız gibi bi bel, çirkin bi surat. abicim bu hilkat garibesi nasıl öttürür almanyayı kıskanmaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 harbi HA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 KosPer said: Yaw sorma ben bunun bi fotoğrafını görmüştüm ulan diyorum ne tatlı kız.Öğrendim erkekmiş.Kendimden şüphe ettim.Lanet olsun sana.. mauhahuha =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar