Faerdun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Haberi olan veya takip eden varmi bilmiyorum ama Microsoft oyunu iptal etti.2 senelik emek boşa gitmiş oldu.Böylece Mi. Multiplayer arenadan çekilmiş gibi bişi oldu. Yazık bence güzel bir oyun olabilirdi.Belki Lineage veya WOW kadar ünlü değildi ama...[signature][hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=68758 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 yani bi bak diyorum daha 2 gün olmamış bu konunun aynısı acılalı cart die yenisi açıyorsunuz araştırmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 kusura bakma arkadaş aratmadan açmışım ama sizde 2 günde forum polisi mi kesildiniz yani robot değilim ki ben[signature][hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar