Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Bizim serverda hergün aksiyon olmadıgına göre biri bana böyle avrupada 4-5 tane düzgün server önerebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kehribar21 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 http://sc.iccup.com/(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 iccup beni az aşar sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kehribar21 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 iccupun farklı farklı seviyede kanalları oluyor sanırım. A dan D ye kadardı heralde. Maç kazandıkça level atlıosun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 d de sonuncu olurum artık :) Başka bildiginiz server var mı? (birde allah aşkına su servera gelin oyun atalım ya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Abi biraz replay kas,iccup ilaç gibi gelir.Ben oyunu bırakmadan önce gosugamers.net rankingde çoğu adamla maç atmıştım güzel anılardı.Yoksa Fortas falan oynarsın takılırsın yani,iccup dene derim.Rank önemli değil sonsuz account alabiliosun sallama mail'larla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 iccup iyidir geliştir adami: ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Pro star league Netcrafti ladder haline getirmisler birazcik WGToura benziyor ladder sekli.. Polonyalo manyaklarin cogu burda cunku polonya serveri hehe HAVE FUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 iccup cd-key olmadan girilebilenler de en kalabalık olsa gerek, başka var mı böle bol player'lı insan gibi server? nereye takılıyor millet ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 3653 62017 7296 bakın bu benim ilk aldığım orjianl sc cd key. her yere girer çıkarsınız bunla, demedi demeyin. 10 kişi bu cd keyle bnette karşılaştığım adamları bilirim. demem o ki; ,imba cdkey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 süpermiş, peki acaba west/east te falan latency sorunları ortaya cıkar mı, europe ta pek kalite oyun dönmez falan tarzı şeyler duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 yalan o. europe'da namın yürümeden east ya da west'te kalite oyunlara zaten zor girersin. zaten saat sorunu falan da var. gir europe'a takıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar