Marveloth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Ana oyunu sorunsuz yükledim ama ek paket inmiyor bi türlü. %0 da sifir mb da bekliyo. Ana klasörleri olusturuyo sonra duruyo. Yardimci olabilecek kimse varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Emin olmamakla birlikte genel olarak Türkiye'de hakim olan bağlantı sorunuyla alakalı olduğunu tahmin ediyorum. Ayrıca herhangi bir torrent sitesinden daha hızlı indirebilirsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Türkiye çıkışları sorunlu gene, 78 li ip bulabilirsen hallolur sanırım. Nitekim 78 ip alınca nete de çok hızlı girdim, oyuna da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Ben almanyadan indiriyorum arkadaslar. Torrent te kullanamiyorum sanirim almanyada yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 offf cildiricam inmiyo sifirda bekliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 torrent diye dalmıştım başlığa ki, kötüymüş : yine de illegal değil teknik olarak, blizzardın kendi trackerı üstünden dağıtılıyor. ona izin varsa http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors adresinde var torrent adresleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar