Sorj Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 kay cok bayık player yok merlinde 600 bilemedin 550 nin altına düşmüyor.tamam biliyorum yanlış versiyonu aldım eu almam lazım ama napalım us versiyonu var elimizde Hib olmayı düşünüyorum saygılar zaten karakterim yeni pek bişey olmaz =)[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 /wave ..[signature][hline]Absolut, 12 January 2004 19:05 tarihinde demiş ki: Ben uzaylıya uzaylı demem o uzaylı bize merhaba demedikçe. Forumun cop kokmasina karsiyim. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 /wave...[signature][hline]And His Lidıl Bıradır İksarga Elgra The Alemin Kralı Pekeman And İntroducing PekeDeks Nolmuş 89'luysam!!! Eeee Ne Alaka? Kel AlakaPUHAHHAHAHAHAH!!! :yapma: :yapma: :yapma: Bu İmzada Bi Hata Yokmu Yav?! [Bu mesaj Romario tarafından 05 February 2004 15:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 merlinde izmirli bi grup mid oynuyor...[signature][hline]Stjoseph rr7 Paladin (Kay Albion) Yettimgari rr3 Skald(Merlin Midgard) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 abi dier realmler cok kazık itemların isimleri dğişik hib denedimde yok saol almiyim alb forever[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spectacular Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Ben lanc hibdeyim daha yeni actim 35 eld var merlinden pek farki yok burda basla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 tmm gelirim Warden açmayı düşünüyorum lancelot isim ney birde?[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spectacular Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 ismim Groov msg atarsan yardimci olabilirm[signature][hline]Magent lvl 50 ice wiz Mordoskull lvl 45 arms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
julien Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Stj hatırlar, birde fatihin fedaileri die türk guildimiz olcaktı merlin mid'te [Bu mesaj julien tarafından 16 February 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar