Xo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 bunu kullancam, işe yarar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 bence çok şirin olabilir :P sanırım ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 e-kart atıyosun ya, onun manueli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 ehuahu sesu beğendi OMG. yarar işe belki. X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 olm sesu karşı apartmandaki akranını "patlayana kadar" masturbasyon yaparken izleyen biri. ne kadar güvenilir bu konudaki fikri sence? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 sechildi aga o. yanlışın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 güzelmiş heh "anne biz onunla görüşüyoruz" diye sözler söylenen yeşilçam filmleri geldi aklıma heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 ordaki yazıyı değiştirsen daha güzel olur bence.. dest-i izdivacınıza talibim gibilerinden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 oper said: ordaki yazıyı değiştirsen daha güzel olur bence.. dest-i izdivacınıza talibim gibilerinden :) artı oraya bir evim bir arabam maaşım var gibisinden cümleler de ilave etmek lazımX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 eski bi taktik artık daha yaratıcı olmalısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 devlet memuru olduğunu belirt o zamanlar çok iyiymiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Xo said: sechildi aga o. yanlışın var. ha, pardon. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 uykusuzda barış uygur yazmıştı sanırım. bir arkadaşı bi kıza bunla çıkma teklif etmiş. evlenmişler oğlum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 haaaaaa evet laaannnn ciddenn, bu mevzuu döndüydü barışın yazısında ulan ben bu resmi hatırlıyorum diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 cok tırt bi şey bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 senin duyguların tırt bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 bide bunu ortaya çıkaran yaratıcı tipler kim çok merak ediyorum, ha bide bakkalardaki tırt oyuncaklar var ya onları çıkaranları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 oper said: senin duyguların tırt bence :P ben kız olsam ve biri bana bunu verse 3 saat gülerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 millet kabul ediyomuş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 evlenmişler bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 bakkaldaki tırt oyuncaklar diyince, sene 93 94 falan. arkadaş ben bi su tabancası aldım bakkaldan. ama var ya, ek yerlerinden paso su kaçırıyor, keyfimi bozmuyorum. elimde normal silah tutar gibi tutarak gidiyodum. bi yere takıldım düştüm. tabancanın altını yere vurdum tamamen kırıldı. çoooooook üzülmüştüm. sonra dedem para verdi yine aldım. mavi aldım yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 çocuk bile yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 torunları bile varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 hatta erkek ölmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 nutella yerim said: oper said: senin duyguların tırt bence :P ben kız olsam ve biri bana bunu verse 3 saat gülerim ben de çaktırma gaza getirmeye çalışıyoz adamı ama böyle hoşlandğın ve muhabbetin olan birine bu gayet güzel yapılabilir. eski türkçe yazıyla ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar