Hagii Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 1 sene o kadar çalıştık girdik kpss ye öğretmen olmak için ama sonuç gene zor ortada kaldım bu yaşta gene ya ne yapayım bana bi çare gösterin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 sozlesmeli olarak basvur sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Durumunu bilmiyorum da bir dershaneye filan başvurmayı denesen? Gerçi onlar da eşek gibi şart koyarlar önüne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 ne yapacağımı bile bilmiyorum eskiden önüne geleni öğretmen yapmışlar şimdi de gerçekten o mesleği hak edenleri almıyorlar. çalış çalış bıktım ya bizim normal hayatımız olmayacak mı hiç? 1000 er sayfa 1200 er sayfa kitapları çalışmaktan gına geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 hımm..üzücü ya daha çok çalışma dileğinden başka bişiy diyemicem valla...gerçekten üzücü..:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 böyle sisteme kafam girsin.... ne öğretmenisin bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 sınıfcı. sınıf öğretmeniyim bile diyemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 abov.. inşallah atanırsın ya.. benim 2 ablam var onlar da sınıf öğretmeni. biri sözleşmeli. onlar da çektiler bi müddet sınavdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 bir senen gittiğine şükert , iki üç de olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar