Mix Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 ilk bolumlerde hayvanlarin fotograflarini cektikten sonra bi domuza yardim ediyoruzya hani gemisini tamir etmekte. sonra o gemiye binince koseyi donuyoruz ve o part bitiyor. bi sonraki bolum acilmiyor bende desktopa donuyor. patch indirdim ama yinede ayni sorun devam ediyor. orayi gectikten sonra save edip gonderirseniz veya oyunu hilelerini soylerseniz(aradim bulamadim) oynayabilecem. mailim [email protected] sagolun [Bu mesaj -Mix- tarafından 15 February 2004 20:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 up...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 desktopa dondugu bolumun adi hillys mis. halayardim edecek olan yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar