Obscura Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Ben w98se kullanıyorum Bu dosyanın yokluğudan dolayı word pad dosyalarını lfn açamıyorum Bişiler oldu bilge mesela Büütn media dosyalarının iconları dieşti Birlikte aç seçeneği olan dosyaların iconları gibi oldu hiçbi mp3 file nın iconu winamp iconu değil fakat mp3 listesinde çalışıolar winampte Oyun yükleyemıoyurm hep oyunun aynı uzantılı bölümünü yüklerken oyunlarda ortak bi takılma oluyo.. Nedendir acep Bazen program.exe yok açamıyorum dıo mesela bütün wordpad dosyaalrında dio bunu[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu No lol! Yes gyy (gülmekten yere yatmak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 program.exe diyin bi virüs girmiş bulaştırmış kendini her yere sonra virüsü silmişsin şimdi bulaştığı programlar virüsün hasretiyle yanıp tutuşma hatası veriyorlar[signature][hline]fizban, 25 January 2004 22:15 tarihinde demiş ki: saygısızlık yaptıysam böyle (:() üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 azonce panda dan scan ettim 1-2 virus buldu sildi e şimdi netçem ben[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu No lol! Yes gyy (gülmekten yere yatmak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 windows reinstall dan kral bi çözüm bilmiyorum ben yada wordünü falanını bileşen ekleme olayindan kaldırıp ekliyicen geri win cd si ile[signature][hline]fizban, 25 January 2004 22:15 tarihinde demiş ki: saygısızlık yaptıysam böyle (:() üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 ya taammda sadece wordpad açılmıyo onun dışında pek sorun yok denbilir bide oyun yüklenmiyor mp3 dosyalarını iconları deişik ama çalışıolar.. Mesela yenı ındırıyorum mp3 yanı yenı ındırdıımde virus olması imkansız yanı busuru indiriyorum birgun içinde imesh ten ve yenı ındırdıklerımde winamp iconlarıyla çıkmıyor ama çalışıolar[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu No lol! Yes gyy (gülmekten yere yatmak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 o zaman öyle kullanıcan word mord kur bi şekil yap idare et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar