Peka Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 ya kurarken web development eklentisini kurmadım şimdi kurmak için iis yüklü olmalıdır diyor ama gel gelelimki bi divx filmi bokuna 1 günde 35 tane codec yükleyip kaldırdım şimdi program/ekle kaldır çalışmadığı için iis ' i kuramıyorum win cd sini falan takıp ordan denedim ordan da kurulmuyor asp.net i e webservices olarak apache'yi gösteriyorum kabül etmiyor ne yapabilirim ?[signature][hline]fizban, 25 January 2004 22:15 tarihinde demiş ki: saygısızlık yaptıysam böyle (:() üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 tıkla hangisi sana gerekir bilemiyorum.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 sorunu tam olarak anlayamadım ama .net framework ve iis uyumluluğu gerekiyor. iis 6.0 kurarsan sorun çözülecektir.[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 start>run> SYSOCMGR.EXE /i:%windir%infsysoc.inf yazarak direk component menusunu açabilirsin nt/2k/xp de...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 çok saolunuz 3. mesajdaki çözümü deneyim gidince olmadı 1. mesajdaki çözüm[signature][hline]fizban, 25 January 2004 22:15 tarihinde demiş ki: saygısızlık yaptıysam böyle (:() üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 fesupanallah ya bende diyorum yahu ben cd dende aynı işie yapıp bileşen ekleme zimbirtisini açmiş orda görememiştim iis ' i diyorum meğersem xp home edition a kurulmuyormuş ne alakaysa evdeki insan host edemez diye bir kuralmı vardır nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 home edition ev hanımları için olabilir abi :)[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 e tmm ev hanımı belki ev yapımı böreklerle ilgili bir site hazırlıyıcak belkim ? belki teyze static bir ip ve 24 saat net bağlantısı sahibi bir insan ? belki o eli hamurlu teyze en kralından asp php html börek.net falan biliyo ? yerim beyle windowzu[signature][hline]fizban, 25 January 2004 22:15 tarihinde demiş ki: saygısızlık yaptıysam böyle (:() üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar