nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 taze sıkılmıs ruhum yaz sıcagı vurdu balkonumda yalnız otururken titredim gunes titretti bedenimi ruhum bedenimden ayrıydı anlayamadı tenimi anlasamadı hic bir zaman ikisi anlayamadı ruhum bedenimi huzur istedigi bedenim kulak asmadı ruhuma isteklerini gozardı etti suursuzca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ellerine sağlık pek hoş olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 tesekkur ederim deprestim bi an cıkıverdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 fena da olmamıs tekrar okudum iyi geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar